Sobota, Viedeň, dobrá parta, utopený skate
Streda 02. Apríla 2014
Autor: Braňo Poláček
Foto-video: Braňo Poláček
0 komentárov

Sobota, Viedeň, dobrá parta, utopený skate

Sobotné ráno 22.3.2014 sme vyrazili do Viedne v zložení Filip Krchník, Braňo Mrváň, Braňo Moravčík, Lukáš Kurčina, Dominik Rišavý, Števo Kurilla za kameru a ja za fotopanáčika. Náš „gajd“ po spotoch Fabricius Staber sa omeškal a na prvom spote, z ktorého nás vyhodili, sme dostali od miestneho chalana pár tipov na spoty.

7-ky schody s railom na stene. Mrvi dal strašnú hlavu o zem a krásny fs smith grind. Na veľkých 4-kách odišiel fs 180 cez rail a kopec pokusov o fs flip, dopadal, nevydalo... Škoda.

Smer Donau park na krásny gap cez vodu. Najprv to vyzeralo, že nič nebude, ale na koniec sa chalani hecli a padli pekné triky. Braňo Moravčík vrátil kickflip a varial heel flip, Fabi hardflip. Každý si tam pekne aj svoj skate utopil, Braňo 3x. Chalani zatial vedľa na múriku točili triky do Steveho nu videa Elare2 Za ten čas na spote bol niekoho skate 6 x vo vode :). KONIEC

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!