Spectrum Afterparty Cup 2014 - ako bolo?
Pondelok 22. Septembra 2014
Autor: Boardlife
Foto-video: Miroslav Hanic
0 komentárov

Spectrum Afterparty Cup 2014 - ako bolo?

Skate scéna v Liptovskom Mikuláši stále žije. Nie je to ako pred 10 rokmi, no to asi už nie je nikde. Stále sa tam však jazdí. Mladá spolu so starou generáciou skaters. Podmienky nemajú najhoršie, príjemný skatepark, ktorý sa snažia udržiavať v jazditeľnom stave. Práve v ňom sa odjazdil Spectrum Afterparty Cup 2014.

Miesto bolo známe, no termín prekvapil viacerých. Akcia bola naplánovaná na nedeľu, no počasie chcelo, aby ju organizátori presunuli až na pondelok. Netradičný to deň pretekov, no bol sviatok, voľno, tak prečo nie. Keďže sa v Košiciach deň pred tým, tlakovalo, tak aj účasť skaters bola chudobnejšia. Akciu prišli podporiť skaters z viacerých kútov slovenska. Rišo Tury, Braňo Moravčík, Juro Vartík, Mišo "Smrťák" Horečný, Frederik Lupták, Tomáš Kubala a ďalší. Dokonca sa objavil aj hosť zo zahraničia a to Poliak Jasiek Zborowski.

Ako dopadlo jazdenie na Spectrum fterparty Cup 2014 už dávno viete, keďže nás čítate, ak by ste to však prehliadli, výsledky sú tu: 1. Rišo Tury 2. Braňo Moravčík 3. Michal Horečný 4. Samuel Antoška 5. Frederik Lupták 6. Jasiek Zborowski (PL) 7. Tomáš Kubala 8. Juro Vartík. Pozrite si fotky od Miroslava Hanica, ktoré sme dofarbili a aj ilustračné video.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: spectrum liptovsky mikulas tury vartik

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!