Piatok 05. Augusta 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Spot Check - Casino Skatepark

Do Senice sme sa vybrali v klasickom redakčnom zložení Ja (Robo), Kristián a Juro Vartík. Dlhšiu dobu som sa chcel pozrieť do tohto jedinečného krytého skateparku, ktorý sídli v priestoroch bývalých vojenských kasární.

Chcel som natočiť aj ako to vyzerá zvonku, žiaľ už tiež klasicky pršalo. V skateparku na nás čakal lokál Marek Janoušek a René Fišer zo Skalice, ktorí sušili mokré miesta, aby sa dala využiť čo najväčšia časť parku. Ešte chvíľu predtým nás Marek smeroval do haly a vravel, že je pri oranžových budovách. Neviem či Senicu náhodou nekúpil Orange, ale toľko oranžových budov a v podstate všetkého ostatného som nikde nevidel. Po troche blúdenia sme ale trafili.

Povrch je tam trochu sketchy, ale dá sa na to zvyknúť. Inak je skatepark dobre jazditeľný. Je tam všetko čo treba, tri grindboxy, dlhá tyčka, dva funboxy, rádiusy a bang. Bohužiaľ Juro si dal členok hneď pri začiatku točenia, tak väčšinu času strávil na striedačke. Marek má park veľmi vyjazdený, tak väčšina jeho trikov padla na prvú. Natočili sme s ním aj 3 triky krát 3 pokusy a tam je naozaj vidieť, ako to má vyjazdené, uvidíte to čoskoro.

Dúfam, že chalanom vydrží senická hala čo najdlhšie, lebo sa o ňu naozaj super starajú a Marekov skateboarding potrebuje aspoň takýto priestor, aby sa mohol zlepšovať a inšpirovať čo najviac ľudí zo Senice. Takže ak Senicu odporúčam navštíviť, je tam veľmi pohodový skateboarding s dobrými ľuďmi, a keď to budete hľadať nezabudnite pri oranžovej budove odbočiť... :)

Senický indoor skatepark v zozname skateparkov.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!