Streda 27. Júla 2011
Autor: Robo Ludrovský

1 komentár

Spot Check - Hlohovec

Do Hlohovca sme sa vybrali natočiť Spotcheck. V Bratislave naložil Kristián do auta mňa, Jura Vartíka a Mareka Kikindera. Už cestou do Hlohovca sme rozmýšľali, či počasie vydrží, alebo začne liať, bo to nevyzeralo moc ružovo.

V skateparku nás privítalo obrovské teplo a slnko a mal nás tam prekvapiť aj Mišo „Smrťák“ Horečný, no žiaľ vystúpil z vlaku niekde inde. Tak skupina A ostala v parku a vodič B sa vybral pre jeho stratenú dušu, tuším že do Piešťan... My sme zatiaľ v skateparku potočili zopár záberov.

Ja som tam jazdil prvý krát a musím povedať, že skatepark je celkom náročný na jazdenie (aj keď to ja moc neviem) a trebalo by ho aspoň nejaký deň, alebo dva vyjazdiť, aby tam padli lepšie triky. O pol hodinku prišiel Braňo Moravčík, ktorý má park naozaj vymakane vyjazdený. Po asi 10 minútach rozjazdu som s ním natočil 3 triky krát 3 pokusy, ktoré ste mohli nedávno vidieť. Je to naozaj veľký talent a jeho skateboarding ide stále hore.

Pak konečne do parku dorazil Smrťák, ale jasné že začala búrka. Tá trvala asi pol hodinku, počkali sme ešte kým to tam trochu vyschne, aby sme aspoň niečo natočili aj s ním. Celkovo hodnotím Hlohovec ako veľmi dobrý park na super odľahlejšom mieste, kde je proste klídeček a dobrá atmosféra. Na prekážky si treba trochu zvyknúť, ale potom je to naozaj super pojazd, takže odporúčam každému, kto tam ešte nebol.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Octopus
Octopus tak ked ho tak vychvalujte, tak tam zavitam :I
Pridané: 23:07 27.07.2011