Spot Check Kulturpark s Rišom Turym
Utorok 11. Marca 2014
Autor: Ďuri Tury
Foto-video: Ďuri Tury
0 komentárov

Spot Check Kulturpark s Rišom Turym

Nová skateboardová sezóna už dávno zaklopala na dvere. Inak to nebolo ani v Košiciach. Pri veľmi príjemných teplotách pre skateboarding a modrej oblohe sme minulú sobotu boli otestovať náš nový spot na jazdenie. Kulturpark známejší ako Kasárne sa nachádza v širšom centre mesta. Najlepšie ho nájdete, keď vystúpite na zastávke Dom umenia, odtiaľ je to tak cca 300 m. Alebo na mape vyhľadáte križovatku ulice Rastislavovej a Kukučinovej ulice. Na tomto spote sa nachádza 5 drevených štvorcov a výške cca 40 cm. Tieto "pódia" sa dajú využiť na grajndy a slajdy, ale aj na manuály. Samozrejme spot ja sa jazdiť aj do sérok, kde je medzi jednotlivými štvorcami aj čas na flipový trik počas sérky.

Spot Check Kulturpark

Okrem platforiem na tu nachádzajú aj dlhé 3 schody, na ktoré sa dá vyskočiť aj zoskočiť a dajú sa využiť v sérke. Spot by sa dal prirovnať k slávnemu Bielaku, kde sa za dávnych čias stretávala celá freestyle komunita z Košíc. Zo spotu nevyhadzujú, čo je na tom najlepšie. Týmto príjemným prostredím Vás v nasledujúcom videu prevezie Rišo Tury, ktorý si za hodinku toho stihol riadne. Užite video a veríme, že sa čoskoro uvidíme na spote Kulturpark.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!