Štvrtok 15. Marca 2012
Autor: Števo Kurilla

1 komentár

Spot check Petržalka

Už dávnejšie sa ku mne dostala informácia, že v petržalskom skateparku je nová minirampa a dokončená plechová pyramída. Tak sme nejako dostali teda nápad ísť tam spraviť „spot check“. Zišla sa dobra parta ľudí čiže bol to príjemný deň strávený na skateboarde. Ako to celé dopadlo si pozrite vo videu, jazdci idú nasledovne: Juraj Vartík, Michal Illa, Lukáš Kurčina, Miroslav Bodiš a Erik Cvopa.

Spot chcek Petržalka

Povrch v skateparku v Petržalke (Bratislava) nie je moc vhodný. Je drsný a dosť spomaľuje rýchlosť pri jazdení na skate. Prekážky taktiež nie sú moc vhodné pre skejt sú vysoké a zvláštne umiestnené. Asi preto skatepark už roky navštevujú prevažne bikeri a korčuliari. Vhodná pre skejt je minirampa ktorá je fakt dobrá a pyramída je taktiež dobrá, škoda toho povrchu.

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Dusan
Dusan Jazdim na skate od svojich nacti a porobili sme teda vela blbosti ale ten chlapik na zaver asi moc velkou inteligenciou neoplyva-v petrzalke moc tej prirody asi nemaju a uz su s toho tak zdegenerovany-ze si z vlastneho kanala robia smetisko-to ma teda zarazilo-cau!
Pridané: 12:02 13.04.2012