Spot check - skatepark Bardejov
Pondelok 30. Marca 2015
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Spot check - skatepark Bardejov

V deň kedy nastalo zatmenie slnka sme nezostali zaseknutý na oblohe, ale rozhodli sme sa spraviť malý výlet do Bardejova a otestovať tunajší skatepark, ktorý čaká ešte dostavba druhej časti. Ráno sme nasadli do áut v zložení Nanuk, Peťo Madar, Rišo Kašťak, Joži Vrana a Rišo Tury. Ja som sa staral o dokumentovanie celého výletu.

Okolo dvanástej hodiny sme dorazili na miesto činu. Tento skatepark hneď na prvý pohľad vyvolal v nás veľmi pozitívne ohlasy. Skatepark je stvorený na učenie nových trikov. Primeraná výška prekážok to ešte potvrdzuje. Nachádza sa tu doubleset, z ktorého ide rovný a šikmý múrik, je tu klasická skateparková tyčka, rovno a do šikma. Nechýba ani transfer či rádius, alebo rôzne šikminy a výčnelky z plochy. Za necelých 5 hodní sa chlapcom podarilo natočiť riadny kus materiálu, čo ukáže video.

Po dojazdený sme si dopriali aj trošku oddychu pri grile. Domáci celkom nechápali čo v tento deň padlo a odchádzali sme zo slovami:" Tento skateparku ste úplne zabili." Čo myslíte?

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!