Streda 03. Augusta 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Spot Check - Topoľčany

Do Topoľčian na spotcheck sme sa vybrali cez Hlohovec, kde sme nabrali ďaľšieho člena k posádke Kristián, Ja, Juro Vartík a Marek Kikinder a to Smrťáka. O tomto novom parku som toho počul viac, jedna strana mi vravela že je to fakt zlé a od iných ľudí, že je to proste TOP. Tak sme sa rozhodli, že sa o tom pôjdeme presvedčiť na vlastné skejty. Dorazili sme a žiaľ nám hneď začalo pršať, no po chvílke to prestalo a začali sme sa rozjazdievať.

Tento streetový skatepark je postavený trošku zvláštne, ale aspoň je jedinečný a zaujímavý. Niektoré prekážky sú síce nezmyselné a jazdí sa tam hlavne manuálka a dva grindboxy, ale celkovo je park super, takže sa tam dá toho naozaj veľa vymyslieť, čo ste mohli vidieť už v montáži od Grega

Potočili sme nejakú tú sérku so Smrťákom a aj Jurom. Marek má stále problémy s kolenom, ktoré mal nedávno operované, tak to radšej ešte nehrotil. Počas asi dvoch hodín čo sme tam boli aj s čakaním na uschnutie padlo od chalanov pár pekných trikov. Napríklad Smrťákova už klasika switch kick back tail, alebo Jurov frontside nosegrind do lipslide-u. Proste pohodový, nevyhrotený skateboarding, aj keď ako vo videu uvidíte, ani ten nekončí bez pádov. 

Na záver prišlo pojazdiť aj pár lokálov, všimol som si hlavne jedného, ktorý celkom slušne jazdil. Uvidíme, možno nám tento nový skatepark v Topoľčanoch prinesie pár nových skateboardových talentov. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!