Pondelok 02. Júla 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Štefan Kurilla
0 komentárov

SSP 2012 – Bánovce nad Bebravou

V sobotu 30.6. sa v Bánovciach nad Bebravou odjazdilo prvé kolo SSP v roku 2012. Za viac než extrémneho tepla sa nakoniec do súťaže zapísalo viac než 30 jazdcov, ktorí si to v kvalifikácii odjazdili každý po jednom v 45 sekundových jazdách. Každý mal dve jazdy, rátala sa tá lepšia samozrejme.

V semifinále sa jazdilo formou street league, to znamená že skupinka jazdcov v skateparku mala presne určené poradie kto ma kedy svoj trik v poradí vrátiť. Finále kde sa prebojovala prvá osmička jazdcov bolo rozdelené na 2 skupiny po štyroch jazdcoch, ktorí najprv jazdili každý samostatne svoju 45 sekundovú jazdu a potom všetci spolu v parku 5 minútový jam.

Kontest mal príjemnú atmosféru so skvelým občerstvením. Zišla sa parta zo všetkých kútov Slovenska a o zábavu a kvalitné jazdenie bolo postarané. Tak to má byť! Dúfam, že sa v BN vidíme aj o rok s trošku nižšími teplotami. Enjoy

PS: Samozrejme aj v Bánovciach sa vyskytlo zopár problémov. Organizácia viacerých zastávok pretekov, ktoré by mali ucelený formát, systém a organizáciu je na Slovensku veľmi obtiažne. Len čas ukáže, ako by to malo byť. Podľa posledných info, Miloš Ogurčák po nezhodách v Bánovciach ohlasuje, že pretek Martin Čuj memorial KZN CUP 2012, ktorý sa bude konať 1. septembra 2012 v Spišskej Novej Vsi nebude figurovať v akejkoľvek sérii.

 

Výsledky nájdete v našej správe...

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!