Štvrtok 10. Mája 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Stuhlecking videosága 2012

Počas zimnej sezóny sme vám prinášali skvelé videá s názvom Stuhlecking, o ktoré sa postarali chalani z Frontline snowboardového klubu. Teraz je čas, aby sme si všetky videá dali dokopy a zaspomínali na skvelý čas na Stuhlecku. O edity sa postaral Paľo Chmelár.

V prvom dieli ste videli len časť z parku, ale už v ďalších to bude takmer komplet setup parku. Nech sa páči, Stuhlecking číslo 1. prichádza.

Pokračujeme druhým dielom zo Stuhleckingu, v ktorom uvidíte štýlové parkové jazdenie. Jazdia Roman Röth, Kubo Brziak, Dušan Šimko a kamoši zo Stuhlecku.

Ďalší top edit od chalanov z Frontline a ich kamarátov zo Stuhlecku. Príjemné shredovanie na množstve prekážok v podaní riderov ako: Dušan Šimko, Martin Blaško, Matic Zavodnik, Roli Scharmer, Marius Carp, Flo Galler.

"Stuhlecking" je séria štyroch videí v ktorom sa vám predstavia chalani z Frontline snb klubu spolu s kamošmi zo strediska Stuhleck. Ako názov napovedá, jazdí sa v stredisku Stuhleck a miestnom snowparku, ktorý tento rok bol mimoriadne dobre pripravený.

Týmto sa chceme poďakovať sponzorom, kamošom, stredisku Stuhleck a každému, komu sa štýlové edity páčili. Nie každý má rád "súťažný" snowboarding a takéto štýlové eidty sú neodmysliteľnou súčasťou kvalitnej snb scény.

Stuhlecking podporili: Frontlinesnb.sk, Cornerboardshop.sk, Snowparkstuhleck.com, Boardlife.sk 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!