Terry Kennedy interview
Piatok 14. Júna 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Terry Kennedy interview

Prinášame vám rozhovor, ktorý nám poskytla televízia Extreme Sports Channel. Rozhovor s profesionálnym skateboardistom, raperom a podnikateľom Terrym Kennedym, ktorí vám porozpráva o jeho vyrastaní na kalifornskej Long Beach, ale aj o tom ako sa vypracovať na vrchol a zostať tam.

Terry Kennedy aka „Compton Ass Terry“ alebo „TK“ je 28 ročný profesionálny skateboardista, rapper a podnikateľ. Nadšený skater od svojich 14 rokov, kedy bol objavený a sponzorovaný Pharrellom Williamsom a jeho skate tímom „Ice Cream Skating““. Objavil sa tiež vo video hrách „Skate3“, „Viva La Bam“ a videu Snoop Dogga „Drop It Like It´s Hot“. Vlastní svoju vlastnú značku oblečenia Fly Society a má rappovú skupinu s rovnakým menom.

Takto ho vyspovedala televízia Extreme Sports Channel. 

ESCH: Ako si sa dostal k skateboardingu?

Terry Kennedy: Bol som na strednej škole a môj priateľ zo školského basketbalového týmu stále skejtoval a jeho triky vyzerali tak jednoducho a ľahko. Raz mi povedal aby som to vyskúšal, nechal ma jazdiť na jeho doske a mňa to jednoducho chytilo.

ESCH: Aké bolo vyrastanie na Long Beach? Ako ťa táto výchova formovala?

Terry Kennedy: Vyrastanie na Long Beach bolo ťažké. Žil som na East Side, kde bolo násilie gengov cítiť asi najhoršie. Behanie a flákanie sa po uliciach bolo jedinou vecou, ktorá sa dala robiť. Našťastie som mal veľmi prísnu starú mamu, ktorá ma držala na krátko a vždy mi pomohla vrátiť sa do reálneho života.

ESCH: Kto bol tvojou inšpiráciou keď si vyrastal a kto ťa stále inšpiruje?

Terry Kennedy: Heath Kirchart, Tony Hawk, Kenan Milton (RIP), Andrew Reynold, Michael Jordan and Bo Jackson. Všetci sú mi stále inšpiráciou, ale hlavne je to Jordan a Bo Jackson pretože sú to veľmi rozmanití športovci, ktorých obdivujem.

ESCH: Kedy u teba nastal v skateboardingu zlom?

Terry Kennedy: Môže za to môj veľký kamoš Andrew Reynolds. Chalan menom Evan Hernandez bol v tíme BAKER a vodil ma na všetky tie skate spoty, ktoré jazdili. Reynolds ma tam chcel vždy mať, pretože som sa nebál vyskúšať všetko čo jazdili a páčilo sa im, že sa toho vôbec nebojím. A potom ma Reynolds zavolal do BAKER tímu.

ESCH: Aké to bolo byť kapitánom Pharrellovho Ice Cream Skate Teamu?

Terry Kennedy: Bola to zábava, veľa som sa naučil, cestoval a veľa som toho s nimi zažil. Stále sme s Pharrellom spolu v pohode dokonca sme spolu urobili reklamu.

ESCH: Stále profesionálne skejtuješ?

Terry Kennedy: Áno stále jazdím profesionálne! Je to moja práca hahah. Milujem to!

ESCH: Vždy si tvrdo pracoval aby si bol inšpiráciou a podporou pre mladú generáciu. Čo by si odporúčal mladým, ktorý majú rovnakú vášeň k skateboardingu ako ty?

Terry Kennedy: Deckám a mladým vždy hovorím, aby sa nevzdávali a aby za každých okolností verili v seba.

ESCH: Je tvoja rodina hrdá na to čo si dokázal? Ste si blízky? Podporovali ťa v skejtovaní?

Terry Kennedy: Človeče moja rodina je mi všetkým, zvlášť moja stará mama. Kedysi na mňa pozerali ako na blázna, keď som im hovoril, že chcem byť profesionálnym skateboardistom. Podporovali ma, ale toto bolo niečo, čo typické gethoo dieťa nerobí. Občas som sa musel so skejtom aj skrývať aby ma ostatní neohovárali hahaha.

ESCH: Čo bolo pre teba najväčšou pridanou hodnotou tvojej kariéry?

Terry Kennedy: Bola to možnosť cestovať po svete, robiť to čo ma baví a byť za to platený. Neberiem nič ako samozrejmosť. Stále si vážim a viem oceniť každú príležitosť, ktorú dostanem. Napríklad ako to, že moje skejtové tenisky sú najpredávanejšie.

ESCH: Meno Terry Kennedy je taktiež spojené so značkou oblečenia Fly Society a s rapovou skupinou, ktorá nesie rovnaké meno. Môžeš nám o týchto projektoch povedať troška viac?

Terry Kennedy: Kapelu Fly Society tvoríme spolu HIT, ja a Felix „FuzzyFe“. Ale tiež máme veľa ďalších umelcov, ktorý s nami tvoria Fly Society, ako sú JDeeds a Boogz Boogetz. Všetci majú taktiež svoje sólové dráhy, ale keď sa stretneme tvoríme Fly Society. Práve sme vydali mix tape, ktorá má názov „Popular Loosers“ a môžete si ju stiahnuť na www.datpiff.com alebo na www.hotnewhiphop.com a pozrite si naše posledné video na YouTube.

Felix „FuzzyFe“, HIT a ja spolu vlastníme aj značku oblečenia Fly Society, ktorej sa vedie veľmi dobre. Našu značku si môžete kúpiť vo všetkých veľkých streetwear/skate obchodoch. Pozrite si aj www.flysocietyonline.com

ESCH: Aké máš plány do budúcnosti?

Terry Kennedy: V mojich plánoch sa chcem  zamerať na to, aby sa mojej značke darilo, aby som zostal na vrchole svojej skejtovej a umeleckej kariéry. Byť najlepší v tom čo robím. Byť dobrým otcom pre moje malé dievčatko Phyllis Kennedy, ktorá sa nedávno narodila.

Terry Kennedy hovorí: „Som požehnaný človek. Môžem robiť to čo milujem.“

Extreme Sports Channel prináša príbeh jedného z najnadanejších a najprogresívnejších skateboardistov sveta. Terry Kennedy a jeho príbeh od skromného začiatku na Long Beach v Kalifornii až po jeho úspešnú skateboardingovú a podnikateľskú kariéru.

Terry Kennedy v reality show z jeho luxusného sídla v pohodlí domova a priateľov, v ktorej uvedie na trh svoju značku oblečenia, vystupuje so svojou rapovou skupinou, navrhuje nové tenisky, ale aj ako sa venuje skateboardingu, je vzorom svojej miestnej komunite a vďaka svojím skúsenostiam z detstva sa snaží dať šancu a pomôcť deťom v naplnení ich očakávaní.

Show "Being Terry Kennedy" vysiela platená televízia Extreme Sports Channel každý večer o 18:50 hod. v originálnom znení s českými titulkami. 

terry_kennedy
Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!