Streda 02. Novembra 2011
Autor: Lulla

0 komentárov

Tomáš Hafner a jeho 5x3 lifestyle

Dnes pokračujeme v rubrike s názvom 5x3 z lifestylu, v ktorej si vyspovedáme ľudí z domácej aj zahraničnej scény, ktorí sa pohybujú v prostredí snowboardovo, skateovo, wakeboardovej komunite. Pozrieme sa na ich každodenný život, čo ich baví, čomu sa venujú, keď ich nevidíme na pretekoch. Prečo 5x3 ? Ľudia nám prezradia svoje TOP tri veci z piatich oblastí : hudba, kniha / časopis, film, kultúra a šport.

Ako druhého (po Yancovi) sme sa rozhodli vyspovedať nášho moderného speváka z raja surférov Tomáša Hafnera. Tomáša určite netreba predstavovať. Všetci ho poznáme ako DJ-a, ridera na skate a snb, moderného speváka, ktorý spolupracuje s dvorným producentom Beyuzom a vydali albumy V živote a Moderný spevák. Mohli sme vidieť aj jeho varenie gasprobrekeke v televíznej relácii o varení, kde sa rozhodne nedal zahanbiť. Na jeho uletených textoch a klipoch si fičí stále viac a viac ľudí.

TOP 3 HUDBA

1. Kavinsky a celý soundratck k filmu Drive..dám si špátratko do huby, vydrbem voljum a tvárim sa, že som šofér čo zdrhá fízlom
2. dancehall/reggae
3. Faith no More, Pearl Jam, Manowar, Hammerfall

TOP 3 KNIHY/ČASOPISY

1. Charles Bukowski
2. Thrasher, TWS
3. 21 století, Reflex, Geo

TOP 3 FILMY

1. Mars attacks
2. Napoleon dynamite
3. Drive

TOP 3 KULTÚRA

1. London múzeá/výstavy
2. Wien múzeá/výstavy
3. moje koncerty

TOP 3 ŠPORT

1. surf, snb, skate
2. plávanie
3. fucik, basket, pingpong

Tomáš: V poslednej dobe nahrávame náš v poradí tretí albumik, mám za sebou leto plné koncíkov a festivalov. Toto leto som začal intenzívnejšie skejtovať. Teším sa na zimu a možno pôjdem surfovať do Maroka na Silvestra. Terinko bude mat desať rokov, je fit a stále drbe decky.

Zopár fotiek Tomáša Hafnera, ako si jazdí,nájdete v reporte zo Speed Draculu vol. III.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!