Sobota 23. Júla 2011
Autor: Michal
Foto-video: Michal
0 komentárov

Topoľčany Montage

O tom, že v Topoľčanoch nedávno otvorili nový streetový park, ste sa mohli už na Boardlife dozvedieť prostredníctvom textu či fotiek. Nám však nedalo, a park sme si chceli oskúšať aj na vlastnú kožu, preto sme sa minulú stredu vybrali aj spolu so Švábom, Braňom Mrváňom, Jurom Vartíkom a Silim naprieč slovenským cestám.

Spočiatku sme síce boli jemne skeptickí ohľadom kvality jednotlivých prekážok, keďže podľa fotiek nevyzeralo všetko v parku ideálne. Po osobnej skúsenosti však treba vzdať veľkú poklonu pánom z mesta Topoľčany, ktorí sa pričinili o tento projekt. Síce je možné o rozmeroch niektorých prekážok či ich umiestneniu v parku polemizovať (predovšetkým nezmyselné rádiusy/banky), dojem z celého parku je však skvelý a Slovensko je v každom prípade bohatšie o miesto so skvelou atmosférou na jazdenie. Z tých troch hodín, čo sme v parku strávili, prinášame kratšiu montáž, v ktorej je možné v pohyblivom obraze bližšie spoznať park a vychutnať si veľký Siliho jednosérkový comeback.

Ak si chcete pozrieť Topoľčany aj formov fotiek, nech sa páči: Čo sa nezmestilo do redakčného skartovača... 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!