Nedeľa 11. Septembra 2011
Autor: Erik Cvopa
Foto-video: Erik Cvopa
2 komentáre

Trash edit vol.1 - Braňo Moravčík a Richard "Arny" Hudec

Takže trash edity vzniknú dohromady asi cca 3 a predstaví sa v nich viac chalanov z celého Slovenska. Medzi prvými chalanmi, ktorí sa zmestili do prvého trash videa patrí Braňo Moravčík z Maduníc a Richard ,,Arnošt,, Hudec z Bratislavy.

Braňkové zábery vznikli pri natáčaní jeho welcome videa pre nového sponzora KZNshop a sú všetky z jeho druhého domova, ktorými sú Piešťany. Na druhej strane Rišova časť je len veľmi málo zo všetkého čo sa stihlo natočiť toto leto. Kto vie, možno v najbližšej dobe môžme čakať jeho menší profil, ktorý vám trošku priblíži tohto lokála z Bratislavy.

Hodnotenie:

Komentáre

2 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

erikC
erikC je mi to jasné a naozaj zato ospravedlňujem. momentálne to tam už nieje , lebo po istej dobe som si uvedomil, že tie zábery vyzerájú naozaj hrozne. problém je, že ešte mám stále veľa záberov , kde ta clona stále je a tým pádom to stráca na kvalite. ešte raz sa sorry a každý sa učí na vlastných chybách .DíK Erik
Pridané: 21:52 11.09.2011
anonymic
anonymic Erikovi Cvopovi by som chcel odkazat jednu vec. Ak si kupis fisheye, mohol by si sa ho aj naucit pouzivat. Ak robis videa v takom rozliseni, ze je vidiet okraje clony, nabuduce tu clonu radsej odmontuj. Som si isty, ze k oku si dostal aj maly tenky srobovacik, ktorym uvolnis na boku skrutky a bude sa to dat v pohode dat dole. Tie videa vyzeraju fakt otrasne, ked tam mas po okrajoch vseljake cierne vyrezy
Pridané: 13:19 11.09.2011