Streda 14. Septembra 2011
Autor: Erik Cvopa

0 komentárov

Trash edit vol.2

O druhú časť sa podelia hneď traja chalani a to Juro Vartík z Nitry, Jerguš Šimon z ďalekej Sniny a Lukáš Kurčina, ktorého ste mohli vidieť v podarenom tri na tri zo skateparku v Bratislave.

S Jurom som točil takmer celé leto, kvôli jeho povinnostiam pre sponzorov a tak trash materiálu máme viac ako dosť a tak prvá časť je venovaná práve jemu. Ako druhý sa ukáže Jergi, ktorý navštívil Bratislavu na pár dní počas letných prázdnin a bohužiaľ kvôli počasiu a hlavne prekalených nocí v Mlynskej doline sme točili len raz a to len asi 10 minút kvôli vybitej kamere.

Tento chalan má veľký talent a určite jeho meno budeme počuť ešte veľa krát. Posledná časť patrí Kurovi (Lukáš Kurčina), ktorý žije a pracuje v Bratislave. Kuro ukáže len pár manuálov ,lebo tie mu naozaj idú a dúfam, že do konca tohto roka stihneme natočiť aj kratší edit venovaní celý jemu. Na záver sa chcem ešte raz ospravedlniť za niektoré zábery, ktoré sú robené okom na ktorom bola clona. Takže trash edit vol.2

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!