Pondelok 18. Apríla 2011
Autor: Robo

0 komentárov

Trick Tip: Frontside 5-0 bs revert

Takže, na tento trik sa postavíš ako na ollie, rozbehneš sa primeranou rýchlosťou... Nie nie nie, v tomto tricktipe sa nemusíte obávať, aj tak si myslím, že zbytočných neefektívnych vysvetlení ako robiť trik, ktoré vám aj tak nič neprezradia a v konečnom dôsledku vás to môže zavádzať. Je to čisto o inšpirácii, o vizuálnom prevedení, kde si môžeš pekne v spomalenom zábere sám prezrieť, ako sa trik robí.

Keď som sa ja učil triky, nemal mi žiaľ kto poradiť, pretože v mojom okolí sme boli všetci na rovnakej úrovni a mysleli sme si, že nollie a switch neexistuje a ja som si myslel, že kickflip sa ti sám nejakým spôsobom pretočí. Potom som si pri prezeraní prvého skejtového videa na videokazete záber zastavil a spomalil, kde som s veľkým sklamaním zistil, že kickflip musíš kopať aj prednou nohou. A takto som sa po dňoch a hodinách skúšania naučil ako sa to robí.

Tu vám ukážeme teda niekoho, kto daný trik ovláda perfektne a môžete sa nechať inšpirovať. V prvom „kole“ je to veľký skateboardista z Grécka študujúci v Bratislave a ukáže vám, ako sa má robiť frontside 5-0 bs revert.

V ďalšom kole to bude kickflip a takto budeme striedať nejaké náročnejší trik s trikom základným, nech sa inšpirujú ako lepší, tak aj začínajúci chlapci, ktorých je dúfam čo najviac.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!