Nedeľa 19. Júna 2011
Autor: Robo

2 komentáre

Trick tip: Nollie frontside flip by Miro Bodiš

Dnes tu máme nedeľu. Na dnešný deň presne hodiaci sa tricktip v príjemnom hudobnom podmase, ktorý predvedie šváb v pohodičkovom štýle. Dnes sa asi nikto nechce ísť učiť nové triky, keďže je po víkende, tak to možno zoberte ako inšpiráciu na učenie v novom týždni. So Švábom sme mali pripravený iný trik, no žiaľ, sklamal nás ako už klasicky spot, kde sme boli točiť, ktorý bol značne rozbitý. Natočili sme teda tento tricktip na nollie frontside flip, čo je osobne môj obľúbený trik a je perfektný do sérky na otočenie do switchovej strany.

Nemusím vysvetľovať z čoho sa skladá tento trik a ako sa to kope, keďže je to trochu náročnejší flipový trik a predpokladám, ak sa ho ide niekto z vás naučiť, tak switch flip dávate so zatvorenými očami a tento trik už asi len chýba do vášho "repertoáru". Dôležitá je len jedna vec, resp. pohyb. Treba sa už pred prvým dotykom nose-u o zem vytočiť do smeru rotácie a nohy už len potiahnuť za sebou. Čiže ak jazdíš regular, tak ramená ťaháš do ľavej strany a ak jazdíš goofy, tak naopak. To by bolo asi všetko čo dokážem v nedeľu ráno napísať.

Pozdravujem všetkých, čo boli včera na Boardlife.sk párty, bola to fakt bomba napriek tomu, že pršalo!!!

Hodnotenie:

Komentáre

2 komentáre
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

shulec
shulec "-*neslušné slovo*-" je neslušné slovo?
Pridané: 18:32 26.06.2011
shulec
shulec prosím vás čo to je za text? kto to napísal? má základnú školu?
Pridané: 18:30 26.06.2011