Štvrtok 11. Apríla 2013
Autor: Števo Kurilla

0 komentárov

Trick tip: Peter Molec - Fs noseslide

S Peťom Molecom sme sa vybrali pozrieť mini skatepark v Devínske novej Vsi. Nakoľko skatepark nesplnil naše očakávania pre filmovanie, zvolili sme alternatívu aspoň nejako využiť asi najschopnejšiu prekážku v parku a to na trikipédiu.

Molec Trikipedia

Viac ako na samotný FS noseslide vám poradí autor triku Peter Molec u ktorého nastali zmeny v sponzorstve.

„Rozbehneš sa normálnou rýchlosťou tak aby si bol schopný prešmýkať prekážku na ktorej budeš robiť fs nose slide. Vzdialenosť od hrany je trošku väčšia, ako napríklad ked ideš robiť 50/50, nohu si dáš mierne viac dopredu asi tak, aby si prekryl šrouby ktoré sú bližšie stredu dosky. Teda aspoň ja to tak robím. Potom už len nastáva to, že urobíš ollie a smeruješ svoj nose na hranu a celou váhou sa postavíš na prednú nohu, zadnou len kontroluješ skate. Hornú časť tela ako sú ramená a hlava vytočíš do smeru jazdy. Potom na konci hrany už len vytočíš skate a nohy a zvyšok tela do smeru jazdy a je to.“

Ide leto, tak sa treba rozcivičiť. Sledujte naše trick tipy od známych, ale aj menej známych riderov.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!