Utorok 22. Mája 2012
Autor: Števo Kurilla

0 komentárov

Trick tip: Rišo Tury - nollie bs croked grind

Poľské Leszno, kde sme boli na návšteve vyplodilo množstvo editov, reporty a tentoraz aj Trick tip. V dnešnej trikipédii sa vám predstaví košický killer Rišo Tury s trikom nollie bs croked grind, ktorý má Rišo najazdení na 110 % ako aj väčšina jeho trikového repertoára. Trik si dá takmer hocikde, sledujte video.

Niekoľko rád pri učení sa triku: Nollie bs croked grindu:

  1. Pozri si video :)
  2. Rozbehneš sa primeranou rýchlosťou  zarovno s hranouRobíš dostatočne vysoké nollie a keď to už más nad hranou, zakloníš sa dozadu a všetku váhu dáš na prednú nohu.
  3. Robíš dostatočne vysoké nollie a keď to už más nad hranou ,zakloníš sa dozadu a všetku váhu dáš na prednú nohu.
  4. Keď v tom ideš a blíži sa koniec múrika alebo railu tak z toho vypopíš mini nollie, podobne ako keď schádzaš z nosemanualu, alebo nosegrindu.

Prajeme veľa úspechov. Taktiež si pozrite reportáže z akcie Back To The Streets a jazdenia z Leszna, kde uvidíte okrem Riša ďalších skvelých jazdcov zo Slovenska a Čiech. Taktiež si pozrite ilustračné fotky z Leszna.

Tu Rišo Tury a Peťo Molec prášia crooked na viacero spôsobov.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!