Streda 04. Februára 2009
Autor: Maťo Popper

0 komentárov

VID(LAK)EO

Po mesačnom odmlčaní sme tu späť. Chalani zo stredoslovenského mestečka Banská Bystrica v stálom zložení, ako v predchádzajúcom videjku Drevorubači, a to Maťo Nedorolík, Martin Popper, Richard Kubiš, Peter Pap, Milan Makuša, Jakub Medveď. Naše januárové videjko s názvom VID (lak) EO je zostrihané na profily jazdcov, avšak vzhľadom na školské povinnosti a niekoľko zranení sa niektorým jazdcom nepodarilo nazbierať dostatok materiálu.

Jednými z nich sú Richard Kubiš a Maťo Nedorolík, ich pády sú samozrejme pekne natočené. Rišo si dal pekelnú vrtuľu, keď si zachytil nohu o poslednú časť (výčnelok) street railu, ktorý sa natáčal na ceste smer Donovaly. Maťovi sa jeho zranenie prihodilo na Donovaloch, keď sa hecoval na streetovom raili a skúšal to na všetky možné strany. No i napriek tomu sa obom podarilo natočiť niekoľko dosť slušných trikov, ktoré si zaslúžia rešpekt.

Kým sa dalo a počasie prialo, tak sme sa zúčastnili niekoľkých nočných sessions. Zaujímavý hlavne na fotku bol múrik pri krematóriu, kde sa určite aj mŕtvi obracali v hrobe. Keď som sa tam tak obzeral, videl som, ako z komína vychádza biely dym, tak ma trošku hrýzlo svedomie, že čo to tam robíme. Ďalší z nočných výjazdov taktiež smeroval na rail ku kremáču, no v hoblovaní nám zabránila privolaná polícia a tak sme sa rovno premiestnili na opustený street rail s výčnelkom na konci, kde sa Rišo zranil, avšak predtým ešte odišiel boardslide. Najviac to zabil Kuko, keď sa rozohrial nejakými 50 na 50 a potom tam odpálil niekoľko fróň.

Street sme točili aj vo Zvolene a v Hliníku nad Hronom, ani sa nepýtajte, ako sa to stalo. Vo ZV sme ošúchali dlhý street rail s dopadom na cestu a dojazdom v bráničke milej seniorky. V Hliníku nad Hronom to schytal kink rail, ktorý sa podarilo pokoriť mne. Ja a Miňo sme videjko doplnili pár skokmi, ktoré nie sú nič extra, no aspoň sme na vzduchu vo vzduchu. Jakuba Medveda zachvátili taktiež skúšky a okrem toho aj žalúdočné problem, no nenechal to len tak a stihol natočiť niekoľko fakt slušných trikov, ktoré svedčia o jeho progrese a schopnostiach.

Aby som nezabudol tesne po Silvestri sa šla točiť závora pri Maťovej chate, pri ktorej sme zažili asi najviac zábavy s pyrotechnikou, ktorej mal Maťo akosi nad naše očakávania. Každý má z tadial aspoň jeden záber, no Maťo a Rišo tam zadelili 360 bonk ako z mek davg.

Takže zhrnul by som to tak, že natáčanie tohto videa prinieslo do našich životov veľa zábavy, zranení, progresu, záberov, fotiek no hlavne asi tej zábavy, pre ktorú to vlastne všetko robíme. Dúfam, že si v ňom každý nájde to svoje, ak nie, tak nie. ENJOY

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!