Streda 22. Februára 2012
Autor: Boardlife

0 komentárov

Vyhrá stávku Keby niečo... Dušan?

Kto je Dušan? A prečo vám ho predstavujeme? Dušan je ďalším účastníkom stávky Keby niečo... Dušana vám chceme predstaviť predovšetkým kvôli tomu, aby ste vedeli koho Klaudia Medlová v tejto stávke vyzvala a aby ste sa vedeli dostatočne dobre rozhodnúť. Toto je Dušan, slovenský reprezentant v BMX.

Bydlisko: Martin

Disciplína: BMX (jazdí už 10 rokov)

Záľuby okrem BMX: cestovanie, snowscoot, rocková hudba, video tvorba

Súrodenec: staršia sestra

Úspechy:

Štvornásobný víťaz Majstrovstvá v ČR

1.miesto Highway to Hill 2011 Berlín, Nemecko

9.miesto, Lord of Dirt 2011, Francúzsko

Dvojnásobný víťaz Winter Fise winner vo Snowscoote

1.miesto v big air, Snowscoot contest na Dolnej Morave

Od samého začiatku pre Dušana BMX znamenalo viac ako len hobby. Ohromná vášeň, nadšenie a chuť zlepšovať sa, mu vždy dodali silu na prekonávanie ťažkých prekážok na ceste za jeho snom – byť BMX rider!

Od roku 2006 sa Dušan zúčastnil všetkých väčších závodov na území Slovenska a Česka a je nutné povedať, že sa mu tiež od tej doby veľmi darí. Vyhráva závody na dirtovej trati a dokáže sa rýchlo vyrovnať aj s prípadným zranením.

Minulý rok Dušan zasvätil svojmu „európskemu rozletu“ – začal obchádzať významné dirtové závody a väčšinou sa mu podarilo dostať do finále. Stúpajúcu výkonnosť potvrdil aj tento rok, kedy sa jeho umiestnenia na medzinárodnej scéne ešte zlepšovali. Dušan si z tejto sezóny najviac cení 1. miesto na HIGHWAY TO HILL v nemeckom Berlíne a 3. miesto zo závodov BMX STREET STATION vo francúzskom Lyone.

Málokto vie, že Dušan Antalík je aj veľmi úspešný pretekár v jednom netradičnom sporte a to snowscoote. Snowscoot je pre mnohých novinka a neznáma vec. Najjednoduchšie vystihuje snowscoot rovnica BMX + SNOWBOARD = SNOWSCOOT. Je to stroj, ktorý v zime dokonale nahrádza bike a pocit z jazdenia. Snowscoot sa skladá z rámu podobného ako na BMX, vidlice a rajdov rovnakých ako na BMX. K rámu a vidlici sú pripevnené dosky ako na snowboarde.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!