Warschauer lines with Rišo Tury
Pondelok 06. Októbra 2014
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Warschauer lines with Rišo Tury

Písal sa mesiac júl a spoločne s Rišom sme sa v po krátkej debate s Tomášom Vintrom rozhodli, že si spravíme si výlet na niekoľko dní do Berlína. Na druhý deň sme už sedeli v autobuse. Zámer výletu nebol hocijaký. V nasledujúcich dňoch sa tu konalo otvorenie znovu zrekonštruovanej skateboardovej haly Nike sb Shelter.

Tury Berlin

Na toto otvorenie prišli zvučné mená z celého sveta počnúc Ericom Kostonom, Chet Childress, Bobby Worrest, či momentálne najznámejší Mr. Pop Luan Oliveira. Ako bolo dávnejšie spomenuté Rišovi sa podarilo v silnej konkurencii umiestniť na výbornom ôsmom mieste. Rišovu jazdu ste už istotne museli vidieť vo videu.

Po ukončení súťaže, sme sa išli vyspať na hostel, nakoľko sme plánovali ísť skoro ráno točiť na známi spot na Warschauer Straße. Zámerne sme museli si privstať, lebo autobus nám späť do Prahy odchádzal už o druhej poobede. To čo Rišo vymyslel na známych lavičkách za pol hodinu by som nečakal ani ja. V tento deň mu išla jednoducho povedané karta a tak toto podľa mňa podarené videa Vám určite padne na úžitok, nazdravie.

Ďuri Tury.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: riso tury tury berlin

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!