Zaži Woodcamp za jedinečnú cenu
Štvrtok 20. Júna 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Zaži Woodcamp za jedinečnú cenu

Najväčší európsky skateboardingový kemp – Woodcamp môžeš zažiť aj ty. Využi Last Minute ponuku určenú špeciálne pre slovenských sk8 jazdcov, ktorí začínajú so skateboardingom, ale aj pre tých ktorí sa chcú zdokonaliť vo svojom jazdení. Woodcamp je jedinečná možnosť ako si užiť prázdniny a poriadne si zask8tovať.

Špeciálne last minute ceny sú určené všetkým slovenským sk8 jazdcom do 18 rokov. V cene kempu je zahrnuté ubytovanie, doprava, plná penzia (3 jedlá denne), pitný režim, úrazové poistenie v hodnote 10.000 PLN a skateboardingový tréningový program.

Woodcamp má viac ako 10 ročnú tradíciu organizovania kempov v prírode, kde je všetko zamerané len na skateboarding, spoznávanie nových priateľov, nové zážitky, zlepšenie si telesnej a duševnej kondície a samozrejme nesmie chýbať zábava! Je to príležitosť, ako sa počas leta nenudiť a zlepšiť sa v skateboardingu!

Ak si práve začal/začala so skateboardingom alebo máš pocit, že sa treba posunúť ďalej Woodcamp je to najlepšie miesto, na ktorom sa môžeš naučiť nové kúsky a grify. Ak jazdíš už dlho, určite to nie je miesto, kde sa budeš nudiť. Čaká na teba veľa zaujímavých skate spotov ako je mini plaza, kde si užijú nielen začiatočníci, betónový bowl, krytá mini rampa, trojposchodová „wood plaza“ a celkom nová skate plaza. 

 

 

Termíny a ceny Woodcampu:

1.Termín: 30.6. – 12.7.2013 – last minute cena 449 € (pôvodne 549 €)

2.Termín: 14.7. – 26.7.2013 – cena 549 €

3.Termín: 28.7. – 9.8.2013 – cena 549 €

4.Termín: 11.8. – 23.8.2013 – last minute cena 449 € (pôvodne 549 €)

5.Termín: 23.8. – 31.8.2013 – last minute cena 310 € (pôvodne 399 €)

Woodcamp crew/ubytovanie/stravovanie

Tréneri a inštruktori na Woodcampe sú veľmi starostlivo vyberaná skupina ľudí, ktorí radi pracujú s deťmi a s mladými ľuďmi. Sú to skúsení tréneri s dlhoročnou praxou a pomáhajú kempistom k zlepšovaniu ich úrovne jazdenia na skateboarde. Zodpovední a priateľskí inštruktori sú zárukou toho, že sa nikdy nebudš nudiť, že sa budeš cítiť bezpečne a v prípade nejakého problému všetko vyriešia.

Ubytovanie na Woodcampe je zabezpečené v samostatných chatkách s vlastným príslušenstvom. K dispozícii sú chatky pre 4, 5 a 6 osôb. Každá z nich je vybavená skriňami, kúpeľňou a kuchynkou s ľadničkou. Deti sú rozmiestňované podľa veku a pohlavia, takže sa cítia na Woodcampe najlepšie ako môžu. Každý dom má svojho inštruktora, ktorý na nich dohliada.

V kempe je umiestnená jedáleň s kuchyňou, kde sú podávané tri jedlá denne: raňajky, obed a večera. Jedlo je domáce, pestré a skvelé. V priebehu celého kempu je v jedálni k dispozícii voda po celý deň. Taktiež je možné vybrať si z vegetariánskeho menu.

Denný program/tréningový program/bezpečnosť

Denný program:

8:30 – budíček

9:00 – raňajky

10:00 – 13:45 – skateboard session/outdoor&indoor aktivita

14:00 – obed

14:30 – 15:30 – siesta/workshopy

15:30 – 18:45 – skateboard session/outdoor&indoor aktivita

19:00 – večera

19:30 – 21:30 – skateboard session/outdoor&indoor aktivita

22:00 – večierka

Súbežne s tréningami sa konajú aj rôzne súťaže a hry o rôzne ceny. Taktiež rôzne prednášky na tému histórie skateboardingu spojené s ukážkou údržby a skladania skateboardu.

Tréningové kurzy sú podľa skúseností jazdcov rozdelené do troch skupín. Ak si niekto nie je istý do akej skupiny patrí každý tréner mu pomôže so správnou voľbou už na začiatku kempu.

Kurzy pre začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých sa konajú na bezpečných miestach, takže každý účastník môže naplno využívať svoj potenciál.

Bezpečnosť je na prvom mieste v priebehu každého dňa – od momentu príjazdu na kemp až do návratu domov. Všetky aktivity vrátane odjazdu z kempu sú neustále pod dohľadom kvalifikovaných trénerov a inštruktorov a pod vedením vedúceho tábora. Aj tak treba brať skateboarding ako extrémny šport, ktorý so sebou prináša aj riziká v podobe zranení. Predpokladáme, že jazdíte v prilbe a s chráničmi, ale ani s týmito ochrannými prostriedkami nemôžeme na 100% vylúčiť možnosť zranenia.

Na každý kemp jazdia aj dievčatá. Máme pre nich pripravených množstvo aktivít, ako sú samostatné závody, hry a prednášky. Ich tréningový program je viac individuálny. Pre dievčatá je kemp zábavou a majú sa na kempe skvele. 

Strávením času v medzinárodnej skupine jazdcov si každodennou konverzáciou môžeš zlepšiť angličtinu. Nie je nutné chodiť na drahé tábory, kde sa učia cudzie jazyky. Na Woodcampe budeš mať neustály kontakt s angličtinou. Pre kemperov je k dispozícii tiež mini bar, skateshop a herňa s rôznymi aktivitami. 

Na Woodcamp chodia jazdci zo všetkých krajín Európy. Stretnete tu veľa profesionálov, od ktorých sa určite veľa naučíte. 

Posledný týždeň/termín sa Woodcampu zúčastí Boardlife crew, ktorú bude tvoriť fotograf, kameraman, výherca Woodcamp Demo Contestu Jakub Šimoňák a špička slovenského sk8boarding Peter Molec. 

Ak si váhal práve teraz je tá správna chvíľa prihlásiť sa!!! Môžeš to urobiť TU. 

Všetky potrebné informácie, fotky a videá hľadaj na www.woodcamp.eu

Pozrite si aj slovenské demo Jakuba Šimoňáka, ktorý sa stal víťazom Woodcamp Demo Contestu. 

jakub_simonak_woodcamp
Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!