10 tipov na originálne vianočné darčeky
Pondelok 14. Decembra 2015
Autor: PR
Foto-video: snowboard-onlilne.sk
0 komentárov

10 tipov na originálne vianočné darčeky

Vianoce sú už za dverami a vy stále ešte nemáte nakúpené pre vašich blízkych? Bojíte sa, že to už nestihnete? E-shopy nestíhajú, kamenné obchody sú preplnené ľuďmi, no hrôza!!!

Skúste nakúpiť na Snowboard-online.sk Máte istotu, že je tovar na sklade, dorazí včas a ten obrovský výber vecí všetkých druhov, od snowboardov cez oblečenie na všetky možné športy, ale aj do mesta a do školy, až po kopec módnych doplnkov a vychytávok!!!

1. 

Perfektným darčekom, ktorý každý využije v podstate celoročne môže byť pekná mikina. Niekto si potrpí na funkčné materiály, niekto má rád bavlnenú klasiku s kapucňou. Dievčatám by sa mohli páčiť veľmi podarené mikiny poľských návrhárok Femi Pleasure a chalani určite ocenia klasickú mikinu Vans

2. 

V zime každého zaručene poteší niečo mäkučké a teplučké. Keď si nie ste istý veľkosťou voľte univerzálny doplnok ako je hebký a teplý nákrčník či šál, alebo pekné trendy pletené rukavice podšité fleecom.

3.

Ak vyberáte darček pre svoju milú, každej žene neustále chýba kabelka na snwoboard-online.sk môžete vyberať zo športových modelov ale aj z vyložene elegantných spoločenských kúskov. Kabeliek nie je nikdy dosť!!!

4.

Že ste ako deti neznášali, keď ste pod stromčekom našli nohavičky, ponožky alebo pyžamo? To vaša mama ešte však nepoznala parádne pyžama Animal – vyzerajú skvele a sú úžasne pohodlné.

5.

Ani ponožky nie sú tak zlou voľbou. Vyberajte z hromady funkčných ponožiek, na všetky druhy športov, ktoré udržia vaše nôžky v suchu a teple, alebo z veselých farebných ponožiek Happy Socks.

6.

A keď už sme u nôh v teple. Už ste niekde narazili na sušič topánok? Ideálna voľba pre tých, ktorý trávia na snowboarde a vonku veľkú časť zimy. Sušiče topánok tvoria dva diely, ktoré jednoducho zasuniete do topánky, zapnete do elektriky a za pár hodín máte topánky suché a teplé. 

7.

Poďme späť k elegantnejším darčekom. Zaujímavou voľbou môže byť napríklad nejaká originálna peňaženka. Veľmi netradičné a za veľmi dobrú cenu nájdete napríklad peňaženky Dynomighty Design. Vyrábajú sa z veľmi odolného a eko friendly materiálu Tyvek® a sú pod nimi podpísaní veľmi zaujímaví dizajnéri.

8.

Blíži sa plesová sezóna a chalanom určite chýbajú motýliky a kravaty. Ak chcete, aby bol váš partner, manžel alebo kamarát stredobodom pozornosti, kúpte mu originálneho dreveného motýlika od BeWooden alebo Timewood.

9.

Každého ridera, či už snowboardistu alebo skejtera poteší nejaká pekná GoPro kamerka, ktorá natočí aj tú najzbesilejšiu jazdu.

10.

No a keď už naozaj neviete čo by, kúpte darčekový poukaz na tovar vlastného výberu a máte to!!!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!