Ako sa jazdilo a diskovalo... Pozitif Dej vol.2
Pondelok 05. Mája 2014
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Ako sa jazdilo a diskovalo... Pozitif Dej vol.2

Minulú sobotu (3.5.2014) sa v Spišskej Novej Vsi konal Pozitiv Dej 2. Aj keď počasie veľmi nehralo do karát v skateparku sa zišla pekná skupinka jazdcov z východného Slovenska, no nechýbala ani Nitra či Zvolen. Domáci chalani vymysleli contest vo forme best trikov. Vzhľadom na zlé poveternostné podmienky sa toho veľa nestihlo.

Pozitif Daj 2

Prvým miestom, kde sa jazdci hecovali, bol dlhý rail na zemi. Na tejto tyčke okrem dimenzii od Riša Turyho padlo viacero zaujímavých trikov. Nakoniec prvý best trik vyhral Jaroslav Mazúr za bs feeble to 50-50 to bs feeble fs out. Počasie stále tlačilo na pílu. Vyhlásil na druhý best trik zo schodov, ale keďže každý to mal na háku, best trik sa presunul na bang, kde sa zvrhlo riadne peklo. Robil sa hadík s viac ako 13 jazdcami. Cenu za best trik si nakoniec odniesol Juro Vartík za bs heelflip cez bang zo zeme. Skúšal aj invard heelflip no nepodarilo sa. Škoda Juro.

Celú session okorenila známa Tereskinel crew, ktorá svojimi tanečnými kreáciami vyburcovala nie len divákov. Začalo popŕchať a nad nami bola čiernota. Rišo hecoval ešte točiť poslednú sérku kým nezačne poriadne pršať. Po niekoľkých pokusoch som sa druhý krát narodil. No nie tak celkom ja, ale moja výbava na točenie, nakoľko ma tak seklo, že celý foťák mi vyletel z ruky. Boh stal pri mne na našťastie sa nič vážnejšie nestalo. Začalo pršať. Všetci sme sa uchýlili pod altánok, alebo pod provizórny prístrešok, ktorý vznikov v skateparku. Pršalo, pršalo, pršalo. Na jazdenie to už vonkoncom nevyzeralo. Začal freestyle battle. Povedal by som, že takúto srandu dlho nikto nezažil. Disky lietali kade tade. Ako prvý si zlizli disk Košičania. Čekyho a Vejceho freestyle stál zato. Nasledovali Margecany a ďalšie mesta. Diskovalo sa až do večera. Priebeh celej akcie, ktorá nadobudla nečakaný rozmer si môžete pozrieť z nasledujúceho videa. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!