Utorok 27. Septembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Ako to vidí - Klaudia Medlová

Dnes pokračujeme v našej obľúbenej rubrike, Ako to vidí... Pred nedávnom ste si mohli prečítať zaujímavosti zo života našich jazdcov ako Baša Šetvulová, alebo Milan „Dróty“ Purdeš. Teraz vám prinášame interview s Klaudiou Medlovou. Určite vám ju netreba predstavovať.

Ahoj Klaudia, klasická otázka na začiatok. Ako sa máš tieto dni?
Ahoj Kristián, tak na začiatku leta som bola na ľadovci v  Talianskom stredisku Val Senales s reprezentáciou Slovenska. Po tripe som len tak oddychovala doma, užívala si prázdniny. Keďže som minulý rok na súťaži Horsefeathers Pleasure jam vyhrala surfový pobyt na Bali, rozhodla som sa, že to využijem toto leto. A tak som posledné 3 týždne strávila surfovaním na účastnom tropickom ostrove Bali.

Čo si robila cez leto? Dovolenka? More, festivaly?
Nejako špeciálne som sa nepripravovala, ale občas som si chodila zaplávať alebo zabehať. A ako som spomínala na začiatku prázdnin som bola na ľadovci a to je asi tak všetko z môjho trénovania :))

Aké máš plány do budúcna, resp. túto zimu?
Moje plány sú, že chcem čo najviac času stráviť na snehu a vylepšovať sa v jazdení, pretože je tam toho veľa čo zdokonaľovať:).Tak isto sa chcem zúčastňovať čo najviac závodov.

Plánuješ sa zúčastňovať len TTR pretekov? Alebo aj FIS.
Určite sa chcem chodiť aj na TTR a FIS preteky.

Tešíš sa na Hintertux opening?
Openingu sa bohužiaľ nezúčastním. Ale pôjdem tam trochu neskôr a už sa teším na kvalitný snowpark :)

Čo plánuješ skákať cez zimu? Chystáš sa na doublerodeo, alebo doublebackflipa?
V prvom rade by som chcela potrénovať normálne rotácie ktoré mi až tak nejdú, ale určite by som chcela skúsiť double backside rodeo a dúfam že to túto sezónu vyjde.

Jazdiť len slovenské preteky pre teba asi nemá význam, máš už kalendár akcií, ktoré chceš navštíviť v zime?
Áno nejaký predbežný kalendár už mám.

Povedz nám niečo o dokumente Paťa Paulínyiho - Livin´ the dream - Klaudia Medlová.
Paťo prišiel za mnou s týmto nápadom preto, lebo on chodí na filmovú tvorbu a mal spraviť nejaký koncoročný film. Rozhodol sa že spraví dokumentárny film so mnou pretože mal nejaké moje zábery z minulosti. A tak sme sa pustili do práce, natočili zopár dialógov, Paťo to doplnil zábermi zo zimy a dokumentárny film bol na svete.:)

Čo zranenia? Si zdravotne v poriadku?
Áno zatiaľ je všetko v poriadku (klopem na drevo hehe).

S kým sa ti najlepšie jazdí?
Najlepšie si zajazdím s chalanmi, pretože už odmalička sa pohybujem v prostredí kde je veľa chalanov a keď jazdíme v parku, tak sa spoločne vyhecujeme.

Počúvaš hudbu pri jazdení, ak áno akú?
Predtým som počas jazdenia hudbu nedokázala počúvať, lebo som musela počuť zvuk snehu. Ale teraz hudbu počúvam skoro stále. A počúvam všetko možné :).

Neláka ťa wakeboarding, ako letná alternatíva snowboardingu? Alebo ti stačí skateboarding?
Ako letnú alternatívu teraz uprednostňujem surfing :D veľmi som si to obľúbila :)

A čo škola? Ako ti ide? Ktorý predmet neznášaš?
Škola zatiaľ fajn :) Na intráku sa mi moc byť nechce, ale budem musieť vydržať hehe :) a predmet ktorý nemám rada hm nemčina :D

Pomaly sa ukazuje aj tvoja sestra Zuzka, pomáhaš jej v progrese?
Zuzka akurát sedí pri mne a chichúna sa. Myslím si, že sowboarding ju baví, je šikovná a dokáže sa rýchlo naučiť triky. Pokiaľ som doma tak s ňou jazdím v parku a navzájom si pomáhame a radíme si.

Slová do vetra?
Follow your passion. :)

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!