Štvrtok 07. Marca 2013
Autor: Boardlife

0 komentárov

Anketa o najlepší snowpark na Slovensku v sezóne 2012/2013

Každoročne na fan page stránkach Boardlife.sk môžete hlasovať za najlepší snowpark na Slovensku. Tak tomu je aj teraz v sezóne 2012/2013. Aj keď je len začiatok mesiaca marec, aj tak už viacerí z vás vedia, kde sa im počas sezóny najlepšie jazdilo. Zhodnoťte progres parku, výstavbu prekážok, shaping, prístup strediska, kvalitu, bezpečnosť, kreativitu a ďalšie veci, ktoré by kvalitný snowpark mal mať.

ANKETU O NAJLEPŠÍ SLOVENSKÝ SNOWPARK NÁJDETE NA NAŠEJ FACEBOOK FAN PAGE

TAKTIEŽ HLASUJTE AJ KLIKNUTÍM NA VELKÚ FOTKU SNOWPARKU V ČLÁNKU

Burton Snowpark Jasná – Nízke Tatry

Snowpark v Jasnej sa každým rokom rozrastá o nové prekážky, resp. o prekážky ktoré sa postavia kreatívne. Otupné, nie je miestom, kde by mohol stáť naozaj dobrý a kvalitný skok, ale je miestom, kde môže vyrásť množstvo kvalitných, dobre osadených a zábavných jibových prekážok. Okrem nich však miestni shaperi vybudovali niekoľko zábavných snehových prekážok, doplnených o kov. Viac o snowparku sa dočítate v našej databáze snowparkov, ktorú aktualizujeme každý rok (samozrejme, ak stredisko/shaperi majú záujem) V Jasnej sa príjemne povozíte, zajibujete si a zabavíte na netradičných a kreatývnych prekážkach. Škoda väčších skokov. Z toho dôvodu sa v ňom konajú len menšie jibové akcie.

Ak si prihlásený/á, môžeš hlasovať kluknutím na spodnú fotografiu. (ak nie si zaregistrovaný/á, klikaj sem)

Pohľad do parku
   Prihlás sa, alebo zaregistruj a ohodnoť fotku.   

Ďalším snowparkom, ktorý vám predstavíme a vy budete môcť za neho hlasovať prostredníctvom fotky, je Riders Park Donovaly. Ďalej budú nasledovať snowparky na Štrbskom, Valči, Ružomberku, Martinkách, Pezinskej babe.

Riders Park Donovaly

Stredisko Donovaly buduje každým rokom najväčší snowpark na Slovensku. Tak tomu bolo aj v tejto sezóne. V prvej jibovej časti ste našli množstvo jibových prekážok a následne ste si mohli zaskákať na viacerých skokoch od menších s cca 2 m table až po veľké s cca 17m table. Snowpark je pravidelne shapovaný. Riders Park je viacnásobným držiteľom ocenenia snowpark roka, ktoré mu vystavili naši čitatelia. V parku sa koná niekoľko súťaží, ako napr. pohárové preteky SAS.

Sledujte fotky z konca minulej sezóny a aj report: Spring Session in da Riders Park 2012

A veľký skok
   Prihlás sa, alebo zaregistruj a ohodnoť fotku.   
Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!