Be Active Bali s Gabikou Mackaničovou
Nedeľa 08. Septembra 2019
Autor: Surf-trip.sk
Foto-video: surf-trip
0 komentárov

Be Active Bali s Gabikou Mackaničovou

Chceli by ste sa namiesto vyjedania sladkostí učiť aktívnemu a zdravému životnému štýlu? Ak áno potom sa s nami v decembri vydajte na nový pobyt Be Active Bali, ktorí organizuje Surf-trip.sk spoločne s Gabirelou Mackaničovou!!!

Objavte vyváženosť medzi športovými aktivitami, jedinečnými výletmi, lifestylovými zážitkami a zaujímavými parties!

Prihláste sa na Be Active Bali

Tento dvanásťdenný boot kamp, ktorý bude prebiehať v prvej polovici decembra je určený záujemcom každého veku s motiváciou získať kondičku, cítiť sa lepšie a zbaviť sa únavy spôsobenej predvianočným stresom. Program je zostavený tak, aby vyhovoval začiatočníkom ale aj pokročilým športovcom. Účastníci budú ubytovaní v Surf-trip Riviera House v oblasti Canggu, ktorá je pre milovníkov športu, dobrého jedla a zdravého životného štýlu rajom na Zemi.

Hlavným lektorom decembrových dní bude slovenská trénerka Gabika Mackaničová. Tá sa cez extrémne športy dostala až ku crossfitu, cvičeniu a zdravej strave. Postupne začala svoje skúsenosti predávať ďalej a teraz sa venuje napríklad tréningu profesionálnych športovcov alebo tvoreniu fitness programov na mieru. V priebehu krátkej doby sa na Bali, ktoré si zamilovala hneď pri prvej návšteve, zaradila medzi úspešných a vyhľadávaných trénerov. Gabika stojí taktiež za instagramovým hnutím #beactivebali.

Cieľom pobytu Be Active Bali je prepojiť cvičenie s nezabudnuteľnou atmosférou kúzelného indonézskeho ostrova. Lekcie budú prebiehať v špičkovo vybavenom fitness centre, ale aj na pláži a to vždy so zameraním na silu, motiváciu a vytrvalosť. V cene je zahrnutý kondičný test na začiatku a na konci pobytu, každodenné cvičenie pod dohľadom trénerky, úvodný workshop o aktívnom životnom štýle, intervalové a silové tréningy, AMO Spa a crossfit workshop, prednášky, výlety, jedna lekcia surfovania, doprava a niekoľko spoločných jedál. Všetky lekcie budú prebiehať v slovenčine.

Na prvý pobyt Be Active Bali sa môžete prihlásiť už teraz, kapacita pobytu je maximálne dvadsať účastníkov. „Pobyt odporúčam všetkým, ktorí chcú žiť zdravo a aktívne“, hovorí Gabika, ktorá chce účastníkom nie len predať svoje skúsenosti, ale taktiež ukázať jedno z najúžasnejších miest na Zemi. „Budem rada, keď spoločne s naším tímom nájdu klienti rovnováhu medzi športovými aktivitami, jedinečnými výletmi a lifestylovými zážitkami a k tomu stretnú plno skvelých ľudí z celého sveta, ktorí ich naplnia novou životnou silou a energiou“.

Zameraj sa na efektívny tréning s viditeľnými výsledkami už po pár dňoch! Prihlás sa na Be Active Bali!!!

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!