Bikes in Town - motorky, surfing, hudba, umenie spolu a na Slovensku
Streda 19. Augusta 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Bikes in Town - motorky, surfing, hudba, umenie spolu a na Slovensku

Umenie, kultúra a adrenalínové aktivity. Toto spojenie vo svete funguje dosť dlho. Bikes in Town ti však prináša netradičné a u nás ojedinelé spojenie upravených motoriek, koncertov, výstavy fotografií a surfingu. Aktivity, na prvý pohľad spolu nesúvisiace, budú 5. septembra 2015 v areáli Divokej Vody v Čunove tým hlavným lákadlom. Zaujímavé a špeciálne upravené motorky si dajú rande s riversurfemi a spoločne sa zabavia na koncertoch a výstave fotografií. To všetko zadarmo!

BIKE:

Na Slovensko prichádza trend upravených motoriek, umenia, dizajnu a s tým spojený životný štýl. Hovoria ti niečo motorky ako Cafe Racer, Custom, Oldschool Classic, Scrambler, alebo Tracker? Ide o štýlovo upravené motorky, historické kúsky a špeciality upravené na mieru, ktoré na slovenských cestách tak často nevidíš. Práve na Bikes in Town si ich môžeš pozrieť zblízka a nechať sa očariť ich šarmom.

Nechceš byť len pasívny pozorovateľ? Máš takto upravenú motorku, alebo si myslíš, že by na akcii nemala chýbať? Tak sa nehanbi a príď ju ukázať. Napíš nám mail na info@bikesintown.com, pripoj fotografiu tvojej motorky so základnými údajmi a aj tvoja motorka sa môže stať súčasťou jedinečnej výstavy. Ak máš vo svojom okolí kamaráta, ktorý takú motorku vlastní, tak mu prosím daj o nás vedieť, budeme radi, keď nás bude čo najviac.

POZOR nemusíš byť žiadny profesionálny úpravca motoriek, aby tvoja motorka bola vystavená!

Kritériom si iba ty, tvoja vášeň a tvoja garáž –  je úplne jedno, či máš Simpson, Babetu, Vespu, Harley, Moto Guzzi, Ducati, BMW, Yamahu alebo starého Peráka.

SURF:

Motorky a surfing? Ide to vôbec k sebe? Unikátne spojenie motoriek a surfingu vo svete funguje už dlhšie a výborne. Na Slovensku oceán nemáme, no aj tak si budeš môcť vyskúšať surfing. Umelá vlna, imitujúca tie oceánske, sa nachádza v areáli Divokej Vody v Čunove. Využi túto jedinečnú šancu. Okrem voľného jazdenia na riversurfovej vlne si budeš môcť pozrieť jazdenie tých najlepších slovenských jazdcov. Nemáš surf? Neoprén? Vestu? Nevadí, všetko ti požičiame.

KULTÚRA:

K špeciálnym motorkám, surfovaniu na umelej vlne a výstavy fotografií sa pridá aj kopec hudby. Zabávať nás budú slovenské kapely ako Billy Barman - známa to indie-rock kapela s prvkami folklóru i elektroniky. Ich skladby ako „Introvert“, „Cigánska“, „Strmá voda“ či „Vrkoče“ budú na Bikes in Town Live! Nebude chýbať ani skupina Lucifers - skate-surf punková kapela zložená z našich kamarátov, ktorí majú radi punk, skate, surfing, motorky! Treťou skupinou je Eleven Hill - žánrovo inšpirovaní southern rockom. Názov Eleven Hill má svoj význam – členovia kapely totiž fungujú nie len ako kolegovia z kapely, ale aj ako najlepší kamaráti z jednej ulice. Organizátor si však pre teba pripravil aj jedno prekvapenie. O zábavu a pohodu sa postará legendárne hudobné teleso z Oravy. Nechaj sa prekvapiť!

Nezabúdame ani na umenie. Nenechaj si ujsť výstavu fotografií Jakuba Kríža, mladého a veľmi talentovaného fotografa, ktorého väčšina z nás pozná ako dvorného fotografa extrémnych športov ako skateboarding, snowboarding a freestyle motocross. Výstava bude jedinečná aj tým, že okrem akčných fotografií zo Slovenska a zahraničia, ti Kubo predstaví fotografie z bežného života, ktoré zachytáva svojským a neopakovateľným spôsobom. Keďže Jakub nevystavuje svoje fotografie často, je toto jedinečná možnosť.

AKTIVITY NA DIVOKEJ VODE

Bikes in Town je celodenná akcia určená nie len motorkárom, milovníkom umenia, dobrej hudby a adrenalínových športov, ale aj širokej verejnosti, rodinám a deťom. V areáli Divokej Vody nebude chýbať detský kútik, možnosť raftovania, zapožičania si SUP, vodných skútrov, škola kajaku, plavba po Dunaji, hydrospeed, paintball, plážový volejbal, jazda na štvorkolke a množstvo ďalších. Stačí prísť 5. septembra do Čunova a užiť si celý deň.

Vstup na Bikes in Town je zadarmo! Taktiež aj koncerty a rôzne sprievodné akcie počas celého dňa až do večera. Určite využi jedinečnú možnosť zažiť toto unikátne spojenie, ktoré prichádza na Slovensko. Bikes in Town, 5. septembra 2015, areál Divokej Vody v Čunove. Začíname od 12:00 a tešíme sa na teba!

WEB: www.bikesintown.com
FB: Bikes in Town
Prihlasovanie motoriek: info@bikesintown.com

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: bikes in town riversurf motorky

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!