Pondelok 05. Marca 2012
Autor: Mat Nedorolík
Foto-video: Mišo „Polo“ Poláček
0 komentárov

Blue Tomato Best Urban Shot - Maťo Nedorolík

Pred nedávnom sme vás informovali o súťaži Blue Tomato Best Urban Shot. Zapojila sa do nich aj slovenská crew na čele s Maťom Nedorolíkom. Teraz si môžete pozrieť video aj vy. Skvelá práca chalani!

Video vznikalo počas zimy v podstate od decembra, keď napadol sneh aj v BB. Nečakali sme takú bohatú nádielku. Táto nám umožnila jazdiť spoty, ktoré sme doteraz len okukávali. Keby bolo viac čašu a menej povinností, tak by sme toho postíhali určíte oveľa viac, ale aj takto to bolo skvelé jazdenie, plné nových skúsenosti a zážitkov. Takmer každý večer po prací sme s Marošom Muchom nahádzali dosky, lopaty, generátor a svetlá do auta a vydali sme sa na prieskum a shredovanie v meste.

Maroš bol nahecovaný a aj ako jediný pokoril záludný 3kink v Sásovej. Veľké ďakujem patrí jeho otcovi, ktorý nám umožnil používanie ich firemnej centrály na svetlá. Najväčšou motiváciou bolo zapojenie sa do súťaže Blue Tomato Best Urban shot, kde mohli posielať videá a fotky všetci ľudia z Európy. Vždy som obvolal niekoľko ľudí, ale každý má už popri snb aj iné záujmy a povinnosti takže niekedy sme boli traja a niekedy zas aj ôsmi. Takmer vždy s nami bol fotograf a už aj kameraman Mišo „Polo“ Poláček, ktorý je perfekcionista a tak sa snažil robiť zábery tým najprofesionálnejším prístupom, čo je na videu aj patrične vidieť. Ďalšími kameramanmi boli Michal „Pukač“ Púchy, Peťo Čaja a Polov kolega Matej Opalený, ktorým tiež patrí vďaka za poskytnutie ich záberov.

Spotov bolo celkom veľa aj takých, čo sa do videa nezmestili a myslím, že pre každého kto tam bol a jazdil to bola dobrá skúsenosť, zábava a posunulo to jeho jazdenie zase o niečo vyššie. Páči sa mi, že aj „mladá krv“ chalani ako Jakub Mihal, Adam Kosik, Samo Hudec, Majo Malach, alebo Rado Čekan sa hecli a išli s nami do toho a že do budúcna pôjdu tiež.

Jedného dňa prišli pojazdiť aj Paťo Paulínyi a Kubo Brziak, s ktorými sme boli na dvoch spotoch a naložili jak sa patrí. Musím spomenúť aj ľudí ako Jano Fejo Fejfar, ktorého poznáte skôr ako speakera, ale skill má aj na street a odvaha mu tiež nechýba, keď takmer pokoril najdlhší a najzáludnejši rail v BB. Maťa Molnárová sa k nám tiež často pridávala a keď nejazdila bola vždy ako psychická podpora. Rišo Kubiš musí viac makať na živobytie, takže bol s nami len párkrát.

Na zaver musím vyzdvihnúť prácu Pola pri strihaní videa, ktorý to zmákol za dva dni a je to podľa mňa geniálne dielo z jeho strany, čo sa tyká nápadu aj prevedenia myšlienky. Takto skvele postrihané video na Slovensku je vzácnosťou, preto mu patri veľké uznanie. Na Polovi je vidieť, že je umelec a že keď niečo robí, robí to naplno a hlavne vďaka tomu vznikol tento skvelý počin.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!