Štvrtok 09. Júna 2011
Autor: Peťo Leder

0 komentárov

Chalani v USA 2010/11 - časť 2.deň v Brecku

Prinášame vám druhý diel spomienok chalanov z USA. V prvom sme sa rozkukali, ako to vlastne v tej Amerike vyzerá, dnes si priblížime jeden deň chalanov (Kvetko, Paľo, Leďo). K tomu si užite video od Pome, ktoré im postrihalo zábery z USA.

Každý deň, začínal ako každý iný. Budíček, rýchly net, raňajky. Po absolvovaní tohto každodenného rituálu sme sa obliekli do našich handier, ktoré sme si tunningovali počas pobytu, resp. podľa výpredajových akcii.  Stiahnuť vosk z dosky a ide sa na svah. Chôdzou asi 8min. od nášho domu sme sa dostali k Quiksilver superchair na Peak 9. Tak sme sa po niekoľkých prestupoch na sedačkách, rozjazdení v dvoch menších parkoch a v menšej u-rampe dostali po niečo hodine dostali do parku s názvom Parklane, ktorý sme najviac obľubovali my, tak ako aj zvyšok jazdcov v Brecku.

Paralelne s Parklane sa nachádza aj park s názvom Free way, ktorý je mega rozmerov a nachádza sa tam aj U-rampa, ktorá je podľa mňa rozmermi totožná s Titanicom. Jazdenie v parku, pres. parkoch bolo na dennom poriadku a bolo to veľmi zábavné. Jibi a skoky sú tam nastavené tak, aby boli v prvom rade bezpečné a hravé, čo sa mi veľmi páčilo. Čas na nudu som tam fakt nenašiel. Asi po poldňovom šúchaní zábradlí a skákaní kickrov, keď prišla 4tá hodina poobede, sme sa väčšinou pobrali domov na chuťovky (toustdogy, poschoďáky atď.), alebo sme naše jazdenie a príjemný deň zakončili pivkom s nejakým jedlom z happy hour menu v Mi Casa Restaurant, alebo Park Avenue pub.

Najviac nám chutili dolárové pivo, alebo krčah za 5$ s kuracími krídelkami, ktoré som si natoľko obľúbil, že sa tam vrátim len kvôli nim. Nachos so salsou bol počas happy hour samozrejme zadarmo. Po jazdení a občerstvení sa nasledovala cesta domov, telka, net, večera, alebo len taký ,,špeh,, mestom a miestnymi shopmi. Každý večer mal rovnaký scenár, boli sme zakempovaní pred netom, alebo telkou, kde nám nemohli ujsť Criminal Minds, That '70s Show a všetko to zakončil Familly Guy.

Prvú časť zo seriálu Chalani v USA si môžete poztieť tu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!