Streda 17. Augusta 2011
Autor: Kristián
Foto-video: Kristián, Peťo Kubaľák
0 komentárov

Čo sa nezmestilo do redakčného skartovača... vol.2

Tak a máme tu druhý diel pravideľo-nepravideľnej rubriky s názvom, čo sa.. ale však čítať viete. Tentoraz si pozrieme neuverejnené fotky z nášho redakčného výletu do Senice, kde sme točili okrem Spot checku aj niekoľko 3x3 editov (3 triky krát 3 pokusy). Potom sa pozrieme na street natáčanie/fotenie Mareka Zápražného, ktorý bol v Bratislave. K tomu prikladáme ešte niekoľko dodatočných fotiek z Mystic sk8 cupu 2011 by Peťo Kubaľák.

V Spot checku postupujeme stále ďalej a ďalej. Zo Záhoria nám chýbal ešte indoor skatepark v Senici. Tak sme sa tam vybrali. Spolu s redaktormi Robom a Kristiánom v aute sedel aj Juro Vartík. Počasie vtedy neprialo, pršalo a tak sme si chceli zajazdiť. Na mieste nás čakal už lokálny jazdec Marek Janoušek (sleduj jeho 3x3) a lokál zo Skalice René Fišer. Ako to dopadlo, si pozrite v Spot Chcek-u Senica. Prikladáme niekoľko fotiek Jura, Roba, Mareka a Reného.

Jura Vartíka postihla počas jazdenia nepríjemná udalosť. Natiahol si niečo v členku a tým pádom pre neho jazdenie skončilo. Škoda. Jazdili však Robo Ludrovský, ktorý si dával triky, ako keby ho niekto natáčal. :) hehe. K nemu sa pripojili Marek Janoušek, ktorý má miestny skatepark dobre najazdený. Hlavne jeho rádiusiové triky stáli za to. Presvedčiť sa o tom môžete aj v rubrike 3 triky krát 3 pokusy. Ďalším jazdcom, čo sa ukázal bol René. René pomaly rastie hore, je mladý a skateboarding ho baví. Uvidíme, ako sa mu bude dariť ďalej. Počas nášho pobytu skúšal niekoľko komb ako flip na bedňu do 50-50 a shoveit out, 50-50 bigspin out a iné.

Ďalšie fotky nájdete samozrejme v ::: GALÉRII :::

Ďalej sme ešte našli fotky z jazdenia Mareka Zápražného. S Robom, Marekom K., Marekom Z. a ďalšími sme najprv navštívili druhé kolo Speed draculu v Ružinove a neskôr sme išli natáčať jazdenie na spotoch. Prvým mal byť múrikový spot v centre, bol však obsadený. Presunuli sme sa k múzeu, kde je veľká manuálová bedňa.

Ďalšie fotky nájdete samozrejme v ::: GALÉRII :::

Marek tam dával flip manual 360 pop out. Okrem Mareka sa v okolí osobného prístavu promenádovala nahá dievčina. Fotky sú však v archíve :) Po pár pokusoch sme sa znova presunuli, tentoraz na pontón pod mostom SNP. Marek tam vraždil nollie frontside flip a skúšal aj nollie bigspin flip, ktorý však neodišiel. NoFsFlip však áno!

Ďalšie fotky nájdete samozrejme v ::: GALÉRII :::

Ďalšou zastávkou, kde bol aj Marek Zápražná, Marek Kikinder bol spot v KFC. Veľká vec pre jazdcov a fotografov. Zaujímavý, netradičný a temný. Marek skúšal backside flip cez zábradlie do podzemnej garáže. Jeho snaženie prerušil SBS-kár, ktorý sa dožadoval vedúceho celého toho jazdenia. Snáď nabudúce. Je to veľká vec!

Ďalšie fotky nájdete samozrejme v ::: GALÉRII :::

A záverom nášho skartovača sa vrátime ešte na Mystic sk8 cup. Pripájame fotky od Peťa Kubaľáka, ktoré nám ešte dodatočne preposlal. Príjemné sledovanie a tešíme sa na ďalšie jazdenie.

Spozdravom redakcia Boardlife.sk a spolupracovníci.

Ďalšie fotky nájdete samozrejme v ::: GALÉRII :::

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!