Pondelok 13. Februára 2012
Autor: Michal Galko, Boardlife
Foto-video: Michal Glonek
0 komentárov

Jib contest Kubínska hoľa

V nedeľu 12.2.2012 sa v Snow Parku na Kubínskej holi uskutočnil snowboardový jib kontest. Netradičný dátum, keďže v sobotu boli ďalšie tri slovenské akcie. Jazdiť sa však dá každý deň, čo potvrdili jazdci zúčastnení na akcii. Ako bolo, sa dočítate v ďalších riadkoch.

Počasíčko bolo nádherné, takže okrem hustých trikov v podaní riderov sme nachytali aj nejaký ten bronz. Akciu prišli podporiť viacerí jazdci nie len z okolia. Zolo Strcuľa, Peter Leder, Martin „Ryba“ Rybanský, Matej Dolník, Mišo Bencúr a ďalší.

Jamovať sa začalo o 13:00 a chalani mali hodinku na to aby ukázali čo v nich je. Jazdilo sa na streetovom raili a bedni. V snowparku na Kubínke však môžete nájsť aj ďalšie prekážky. Bolo sa na čo pozerať, domáci Michal Bencúr zabil napr. switch 270 to fs boro 270 out, ďalej Peťo Leder z Prešova dal pekný switch lip 270 out a všelijaké preklady.

Maťo Dolník zo Žiliny predvádzal luxusný fifty frontflip out zo streetu. Dobrú náladu dotváralo varené vínko a Dj ApKo, ktorý však najprv musel nájsť svoju zvukovú kartu. :D Po hodinovom jame sa 7 chalanov prebojovalo do finále v ktorom sa pol hodiny rozhodovalo o konečnom poradí, ktoré bolo nasledovné:

1. Michal Bencur (DK)
2. Peter Leder (PO)
3. Martin Rybanský (DK)
 4. Matej Dolník (ZA)

Chalani dostali vecné ceny, za ktoré patri vďaka sponzorom: InterSPORT DK, StreetShop Trajekt, AQUA relax DK, Hotel Belez a samozrejme SKI Kubínska Hoľa. Foto: Michal Glonek Text: organizátor Michal Galko 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!