Leto v znamení návratu neónových farieb
Štvrtok 26. Mája 2016
Autor: PR
Foto-video: snowboard-onlilne.sk
0 komentárov

Leto v znamení návratu neónových farieb

Keby sme mali popísať, čo bude tento rok v lete naozajstným módnym hitom, tak určite nemôžeme vynechať oblečenie všetkého druhu v žiarivých neónových farbách

Neónové farby sa vrátili nie len do plaviek alebo tašiek, či batohov, ale aj do obuvi a doplnkov ako sú napríklad hodinky alebo slnečné okuliare

Svietivá ružová, elektricky modrá alebo neónovo zelená nie sú len výstrelkom z 80.tych rokov, vracajú sa do oblečenia, doplnkov a dokonca aj do make upu. Osemdesiate roky mnohý považujú za obdobie nevkusu a módneho šialenstva, iný ich zase majú za neuveriteľne kreatívne, odviazané a odvážne časy, ktoré znova prichádzajú na scénu. Je len potreba byť vo využívaní neónových farieb striedmejší, aby sa vaše módne kreácie nezvrhli do niečoho nevkusného a smiešneho. 

Najvýraznejšie sa návrat žiarivého neónu prejavuje vo farbách plaviek. Ich majitelia by ale mali mať na pamäti, že neónové farby neuveriteľne priťahujú pozornosť, takže je dobré nosiť ich tam, kde to nikomu nebude prekážať. Pokiaľ chce žena upútať poprsím, ale neupozorňovať na zadok, mala by spodný diel plaviek voliť v striedmejších farbách!

Celkovo sa „neónky“ môžu rýchlo pomstiť a preto odporúčame kombinovať napríklad len jeden, dva neónové kúsky s neutrálnymi farbami ako je modrá, čierna alebo biela. Takže tričko v neónovej farbe a k tomu neónové digitálky už ďalší svietiví kúsok neznesú, preto je dobré k nim pridať obyčajné rifle a jednofarebné nenápadné topánky. Veľmi dobre vyzerajú na peknej postave výrazné neónové šaty, ďalšie doplnky ako náušnice alebo kabelka by už ale mali byť striedmo jednofarebné. 

Ten, kto sa bojí vrhnúť na oblečenie neónových farieb môže začať so spomínanými doplnkami. Perfektne vyzerajú neónové hodinkykabelkavak alebo šiltovka. Jednoduchý každodenný outfit – rifle a tričko oživia perfektné neónové Conversky a v teplom letnom počasí napríklad žabky.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!