Piatok 16. Novembra 2012
Autor: Boardlife, PR
Foto-video: Hitka
0 komentárov

Našli sme odborníkov na prefektné zimné jazdenie!

Hľadáte kvalitné stredisko, kde sa nemusíte obávať nedostatku snehu, kde od ubytovania nemusíte dochádzať k zjazdovkám skibusmi, kde netreba čakať v rade na vleky dlhé minúty, kde máte na mnohých miestach pocit, že ste tam sami, kde si môžete zajazdiť freeridy ľahko dostupné vlekmi, kde si to s kamošmi rozdáte v kvalitnom snowparku a kde to všetko bude ešte aj za rozumnú cenu? Aj my sme hľadali. A našli, a nie len jedno.

Vo francúzskych Alpách... 

Predstavte si, že ste ubytovaní vo výškach okolo 1.600 – 2.300 m n.m. a od ubytovania sa poľahky pešo či na lyžiach dostanete k svahom, ktoré siahajú do trojtisícových výšok. Rozloha týchto lyžiarskych areálov sprístupňuje často neuveriteľné množstvá tratí, veď väčšinou sa stretnete s minimálne 140 km a maximálne až 600 km vzájomne lyžiarsky prepojených zjazdoviek! Tak si potom predstavte to množstvo voľných terénov... A to sme ešte nespomenuli tunajšie snowparky, ktorých nájdete v každom stredisku niekoľko :-) Ďalšou veľkou výhodou pobytu vo francúzskych Alpách je, že z ubytovania je hneď všetko po ruke. Obchody, reštaurácie, bary, diskotéky, športové centrá, bazény s vyhrievanou vodou, samozrejmosťou je dostatok požičovní výstroje na kvalitnej úrovni.

Veľmi obľúbeným a pre peňaženky aj prijateľným riešením ubytovania sú početné rezidencie (apartmánové domy) poskytujúce ubytovanie v bytoch s vlastnou kuchynkou. K dispozícii sú však samozrejme aj hotely všetkých kategórií. 

Najväčšou lokalitou sú Les 3 Vallées (tzv. 3 údolia), ktoré ponúkajú už spomínaných celkom 600 km upravených a navzájom prepojených zjazdoviek. Pokiaľ sa rozhodnete pre tamojšie strediská Val Thorens či Les Menuires, isto nebudete ľutovať. Pre mnohých sa táto lokalita stala tou najlepšou z najlepších. Nároční snowboardisti a lyžiari obľubujú tiež stredisko Tignes, ktoré tvorí spolu so svetoznámym Val d'Isere lokalitu Espace Killy (300 km zjazdoviek). Toto stredisko je tiež preslávené vďaka početným freestylovým súťažiam, o.i. legendárnym Winter X Games. Freeriderom je zas známe stredisko Les 2 Alpes, nielen vďaka susediacej dedinke La Grave, mekke voľného lyžovania. Hľadači nízkych cien a zároveň dobrej lyžovačky by zas mali zaostriť na Risoul, silné emócie dodá Les Arcs.

Takto by sa dalo pokračovať ešte hodnú chvíľu. Pokiaľ ste teda ešte vo Francúzsku nesnowboardovali alebo nelyžovali, odporúčame to čo najskôr vyskúšať. Samozrejme najlepšie s dlhoročným špecialistom na francúzske Alpy, ktorým je CK Hitka

Takže, ak nemáte konkrétnu predstavu kam sa vybrať, treba si nechať poradiť. Táto cestovná kancelária má za sebou dostatok skúseností, keďže je to už jej 23. sezóna. Dosť dlhý čas na načerpanie skúseností a získanie dôvery nielen serióznou ponukou, ale aj dlhodobo férovými a výhodnými cenami zájazdov, ktoré sú cenovo výhodnejšie oproti individuálnemu pobytu. Všetko o širokej ponuke zájazdov do francúzskych Álp a podrobnejšie informácie o ponúkaných produktoch nájdete na www.hitka.sk

O ZÁJAZD DO FRANCÚZSKYCH ÁLP MOŽETE SÚŤAŽIŤ AJ NA BOARDLIFE!!!!

Na www.hitka.sk však nájdete aj ponuky na legendárny heliskiing, zimné pobyty vo Švajčiarsku, Taliansku a Rakúsku, ale i špeciality ako je jedinečná stáž na  F1 spojená s riadením skutočného monopostu F1, či plavby loďou po francúzskych riečnych kanáloch.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!