Pozdrav z Ridersparku
Pondelok 15. Decembra 2014
Autor: Dodiak Lukáč

0 komentárov

Pozdrav z Ridersparku

Minulý týždeň sa oficiálne spustili vleky lyžiarskeho strediska Donovaly. S partičkou chalanov okolo crew Čo-Pele sme sa rozhodli navštíviť toto stredisko a užiť si trošku víkendového azúrka.

Vďaka mierne mizerným snehovým podmienkam je v parku momentálne osadený mailbox a rail o ktorý sa starajú, kto iný ako Janko Tatarka, ktorý bude predávať svoje skúsenosti novej posile ale určite nie nováčikovi Julovi Petríkovi, ktorý na svojom ihrisku prirodzene celkom slušne nakladá na bedrá prekážkam, napríklad FS 270 in do railu, alebo transfer 360 do mailboxu. Rád by som tiež spomenul Adama Košíka, ktorý sa zas blysol s cab 270 in 270 out na tyčke, či cab transfer 270 in do mailboxu. Štýlo predviedol Mário Malach s jeho tailfish grab transferom cez mailbox.

Deň ubehol ako voda, nestihli sa dať poriadne ani dve kolá upravenej shred verzie Game of C.H.U.D.Á.K. a slnko už zabiehalo za obzor. Napriek nedostatku snehu a minimálnemu počtu prekážok sme si užili parádny slnečný deň plný shredu a dobrej nálady a o tom to je.

All Dodiak Lukáč.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: donovaly petrik tatarka

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!