Pravá MOvembrová party a premiéra videa NOW I DO IT
Streda 27. Novembra 2013
Autor: lentila
Foto-video: Lulla/Števo Kurilla
0 komentárov

Pravá MOvembrová party a premiéra videa NOW I DO IT

Vonku sa ochladilo, party a ľudia sa sťahujú do klubov. Inak tomu nebolo ani na pravej MOvembrovej party a premiére videa Now I do it od Peťa Čaju. MOvember má na Slovensku pomerne mladú tradíciu a našou snahou bolo podporiť všetkých MO bratov aby vydržali až do konca, spríjemniť toto čakanie premiérou videa a dobrou party.

Movember party

Predposledný novembrový týždeň bol pre všetkých party people celkom náročný. Od začiatku týždňa samé party, premiéry a koncerty. Nebolo veru ľahké vydržať žúrovať od pondelka až do soboty, no tým čo vydržali ďakujeme, že prišli a klobúk dole.

MOvembrová party to odštartovala na záver týždňa v sobotu. V bratislavskom klube LOFT boli pre prvých party people nachystané welcome drinky skvelej írskej whiskey Jameson, ktorú si mohli vychutnať hneď pri vstupe a tiež aj na bare za skvelú cenu. Naše fúzaté hostesky Ivanky všetkých príjemne privítali a k vstupenke každému vybrali tombolový lístok. Tombola bola súčasťou vstupného a tak mal možnosť vyhrať skvelé ceny každý, kto sa party zúčastnil. Hralo sa o snowboardovú dosku značky Flow, fľašu Jamesona, skipassy do Vysokých Tatier, poukážky od Sneaker Barber a Toni & Guy

Kaderníctvo Toni & Guy si pre všetkých MO bratov pripravilo profesionálny barber kútik, kde si každý pestovateľ fúzu mohol tento svoj skvost dať upraviť profesionálom. Ukázalo sa, že ani slovenským mužom nie je MOvember ľahostajný a chalani sa celkom pri holení zapotili. Záujemcov o skrášlenie bolo naozaj dosť a veríme, že po tejto úprave fúzov vydržia až do posledného novembrového dňa. 

Všetci, ktorí sa zúčastnili holenia mali zároveň možnosť vyhrať cenu za najlepšieho MO brata na party. Chalani z Toni & Guy, ktorým prechádza cez ruky množstvo fúzačov  svojím profesionálnym okom vybrali celkom troch najlepších. Najlepší MO bratia sa stretli na pódiu a prevzali si vynikajúce ceny od partnerov party. 

Ďalším dôležitým momentom, kvôli ktorému všetci prišli bola premiéra nového slovenského filmu so slovenskými jazdcami „Now I do it“ od talentovaného kameramana Peťa Čaju. Na premiéru bolo pozvaných aj množstvo jazdcov, z ktorých prišli Maťo Dolník (zároveň aj pán moderátor večera), Martin „Blcha“ Blaško, Zoltán Štrcula, Dominika Králiková, Roman Roth, Patrik Paulínyi, Mário Malach, Dušan Šimko.  Počkalo sa na posledných hostí a premiéra sa mohla začať. Peťo samozrejme pred tým poriadne video predstavil, pozval na pódium jazdcov, ktorí porozprávali pár zážitkov z natáčania a premiérovalo sa. Nestáva sa často, že slovenské video so slovenskými jazdcami dostane takýto priestor a podporu, aby mohlo byť slávnostne odpremiérované. Hlavné je, že ľuďom sa páčilo a zožalo veľký aplauz. Peťo nakoniec rozdal fanúšikom DVDčka so svojím starším filmom a pokračovalo sa v bujarej zábave. 

Zábava po polnoci gradovala, no ešte chvíľka pozornosti na tombolu. Bolo treba odmeniť všetkých, ktorí prišli podporiť slovenský snowboarding a dostali svoj tombolový lístok. Tu treba poďakovať našim partnerom za atraktívne ceny – prvá cena doska FLOW od Boardlife centrum a JAMESONu za organizáciu celej party. Všetko je vyžrebované, ceny sú rozdané a DJs Cifiman a Vulgara odpaľujú jednu skvelú vec za druhou. 

Party sa ešte nekončí, zábava sa dostáva na správnu hladinu a treba si to poriadne užiť na plný plyn až do rána!!! Ďakujeme, že ste prišli, že sa stretlo veľa skvelých ľudí. Bolo to TOP!

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!