Streda 24. Novembra 2010
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián, Lulla
0 komentárov

Premiéra Forum Fuck It v Bratislave

Bratislava zažila štvrtok 18. novembra ďalšiu skvelú premiéru snowboardového videa a už tradičnú premierovú party. Tentoraz sa o video zážitok a následné kultúrne vyžitie pri bare a na parkete postarala firma Forum a ich najnovší filmársky počin Fuck It. Teraz niekoľko riadkov a fotiek o samotnej premiére.

Pred nedávnom vznikol v Bratislave nový klub Loft, ktorý je celkom vhodný na takéto video premiéry. Veľký priestor, plný bar, niekoľko oddychových zón. Štart bol plánovaný na 20:00, čo bolo vo štvrtok trocha skoro, ale aj tak sa začali priaznivci kvalitného snowboardingu schádzať pred vchodom. Premiéra bola pod taktovkou Arsenalu, distribútora tejto a iných značiek na Slovensku. Na začiatku, pred samotným najnovším videom ste si mohli na veľkom plátne pozrieť staršie videá Forum.

Keďže Forum za svoju dlhšiu históriu vyprodukoval množstvo kvalitných snowboardových filmov ako True Life, The Resistance, Forever a ďalšie, tak sa všetci, čo si tento film nekúpili, tešili na nával kvalitného snowboardingu. Vo videu uvidíte jazdcov ako: Nic Sauve, Niko Cioffi, Austen Lee Sweetin, Mario Kaeppeli, Alek Østreng, Cameron Pierce, Stevie Bell, Jake Welch, Johna Jacksona, Rusty Ockenden, Pat Moore a Andreas Wiig. Všetko kvalitné mená zaručujúce snowboarding na všetkých možných miestach. Vidieť ste mohli, freeride, backcountry freestyle, mestský street jibing, mocné snowparky.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Ale vráťme sa k premierovému večeru v Bratislave. Ako som už viac krát napísal v recenziách na snowboardové videá, poďakovaním svojim zákazníkom za priazeň, by mala každá distribúcia snowboardovej značky organizovať takéto premiéry, keď ich predávaná značka vyprodukuje nové video. To by sme mali potom trocha viacej príjemných akcií na ktorých sa stretne veľké množstvo kamarátov a ľudí, čo majú radi nie len snowboarding, ale aj dobrú zábavu.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Klub sa začal hustiť okolo 22:00 hodiny, kedy sa už pomaly chystalo na samotné video Fuck It. Náramok na ruku, a poď sa k baru. O hudobnú produkciu sa postarali dvaja Djs. A to medzinárodne známy a skvelý Dj Yanko Král, ktorý sa za posledné roky vypracoval na skvelého snb party dídžeja. A ako druhý bol Škrupo. Pri vchode sa za vstup dostával tombolový lístok. Kto chcel zvýšiť svoje šance na výhru množstva cien od sponzorov, tak si mohol kúpiť viac tombolových lístkov. Prvou cenou bola nová doska Forum. Ďalšími to boli vysielačky, slúchatká, oblečenie, ale aj vodka s energy drinkami.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Zhruba o 22:40 sa spúšťa dlho očakávané snowboardové video Forum – Fuck It. To už je Loft v celku plný a všetky oči sledujú plátno, kde diktujú pro jazdci. Zaujímavé edity zaujmú väčšinu „pozeračov“, hudba skoro každého. Po pol hodinke, keď skončilo video a účastníkom vyschlo hrdlo, začína útok na bar. Kapitáni, vodky, pivá, minerálky, hrušky, a iné šmakoviny prúdia potokom. Yanko púšťa svoje platne, za ním ešte odpaľujú triky jazdci v Nitro videu - Turn On, Tune Out, Drop In.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Čo sa deje po tom, tak to ostáva v stenách Loft-u. Skvelá žúrka s kamarátmi. Pred pol nocou prebehne tombola. Ľudia sú už na hranici vytrženia. Rozdávajú sa ceny a hlavnú berie babenka. Snáď doska poteší. Určite áno. Ceny sa rozdali, ostáva záverečný útok na bar. Útočí sa zo všetkých strán. Všetko ide tak rýchlo, či už nápoje dole krkom, alebo eurá von z vačku. Rýchlo beží aj čas a blíži sa k tretej hodine rannej. Poslední záznam v externej pamäti nachádzam okolo 2:45, ešte že si to môžem skontrolovať.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Na záver sa už len vyspať z opice, spomenúť si na ten inkriminovaný večer a poďakovať ľudom, čo sa zaslúžili o kvalitný večer. Nebudem tu menovať, aby som na niekoho nezabudol, väčšina z vás vie kto to je. Ja len poďakujem distribúcii, že sa nebála ísť do takejto akcie a že o rok sa snáď vidíme vo väčšom počte zas.

Viac fotiek z premiéry Fuck It nájdete v ::: GALÉRII :::

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!