Streda 12. Decembra 2012
Autor: Boardlife
Foto-video: Kristián
0 komentárov

Premiéra Snowgirls The Movie, Back To The Streets, And you how are you v Liptovskom Mikuláši

Premiérové tour nevynechali ani slovenské video počiny. Chalani z Pome Media House stočili v spolupráci s našimi ( a nie len našimi) nežnými slečnami zaujímavé dievčenské video, ktoré tak trocha pripomínalo dokument. Snowgirls The Movie - Invarders From Outer Space bol slávnostne uvedený 1x očiam divákov v Liptovskom Mikuláši.

Nebolo to však všetko, čo mohli návštevníci v DK Liptovský Mikuláš vidieť. Okrem dievčenského videa, kde jazdia sk/cz snowboard a freeski baby ako: Klaudia Medlová, Zuzka Medlová, Baša Števulová, Dominika Králiková, Martina Molnárová, Natália Šlepecká, Zuzana Stromková, Petra Jurečková, Kristína Kapounová, Diana Augustinová, Katarína Vojáčková, Šárka Pančochová a mnohé ďalšie, sme mohli zhliadnuť dve jibové videá od chalanov. Premiéry sa zúčastnilo viacero chalanov a báb, ktorých ste mohli zhliadnuť vo videu. Ale pekne poporiadku.

Brány domu kultúry sa otvorili pred 20:00 a to už začalo prúdiť väčšie množstvo ľudí. Všetky sedadlá boli za pár minút obsadené a dokonca aj v oboch uličkách sa tislo niekoľko desiatok ľudí. Privítanie od speakera Feya a mohlo sa ísť na prvý film. Navnadiť na zimu malo prvé video, ktoré pochádzalo od Patrika Paulínyho a volalo sa And you how are you. Vo videu uvidíte riderov ako Klaudia Medlová, Kubo Brziak, Zuzka Medlová, Zolo Strcuľa, Julo Petrík, Romčo a ďalších z Follow Us Crew. Množstvo jibov v snowparkoch, na streete,a le aj kopec zábavy a hlavne zaujímavé a netradičné spracovanie. Hlavne úvodu. Však si ho pozrite! (taktiež si prečítajte interview)

Medzi každým videom prebehla tombola o ceny od partnerov premiér. Buď sa zadarmo rozdávalo, alebo trebalo splniť úlohy, ktoré si pre vás pripravili Maťa Molnárová, Zuzka Stromková a Feyo. Takže sa udržiavala rovnováha na rukách, vyznávalo lásku Mati Molnárovej, alebo zháňala podprsenka. Celkom švanda a príjemné spestrenie medzi videami.

Druhé video s názvom Back To The Streets priniesol Peter Čaja, čerstvý to otec. Nemal nič pripravené a tak sa bez zbytočných rečí prešlo rovno na jeho čisto jibové slovenské video: Back To The Streets. Vo videu sme videli jazdiť popredných slovenských brúsičov železa a múrikov ako: Patrik Paulínyi, Maťo Nedorolík, Zolo Strcuľa, Tomáš „Pinky“ Gríger, Martin „Ryba“ Rybanský, Peter Čaja, Jakub Brziak, Matej Dolník, Igor Macák. Slušná partička. Peťove video určite budete môcť vidieť čoskoro online. Zatial si prečítajte, čo hovorí Peťo o videu.

Blížil sa záver v DK LM a to sme sa pripravovali na hlavnú časť. Video od Pome s názvom Snowgirls The Movie - Invarders From Outer Space. Na rozdiel od predchádzajúcich videí, dominovali dievčatá a dokonca sa objavili aj freeskierky. Úvod patril pozdravu dievčat, ktoré sa v termíne premiéry nachádzali v USA a nemohli sa tak veľkej to švandy zúčastniť. Potom už video. Príjemná grafika, super babské jazdenie, pow, snowpark, jibing, súťaže, ľadovce a hlavne cestovanie. Kvalitne spracovaný strih, príjemná hudba a kopec zaujímavých informácií od dievčat.

Všetky tri videá mali niečo spoločné, ale aj niečo čo ich odlišovalo. Patrikove grafické zábavky, zábavné jazdenie v podaní Follow us crew a Mikulášsky nádych. U Peťa to bol najhustejší slovenský jibing za poslednú sezónu a viacero riderov. U záverečného videa vyzdvihujeme najme jeho vhodnosť aj pre bežného diváka, nie len pre core scénu. Určite sa dočkáme vysielania v tv. (aspoň dúfame) Záverečné podakovanie tým, čo nelenili a prišli aj z vianočných trhov pozrieť videá. Následný presun do klubu na afterku. 

Afterparty sa konala v novom Club muSICK. na začiatku bol problém zistiť, kde sa klub nachádza a dokonca aj domáci o ňom moc nevedeli. Všetko sa však rýchlo vyriešilo a s osadenstvom sme sa stretli v klube. Do tanca hral známy Dj Ľudko Snovák, ktorý nesmie chýbať na žiadnej poriadnej snb/ski party, alebo afterke. Keďže sme mali za sebou dlhú cestu z Bratislavy, tak sme sa na afterke zdržali len chvíľu. Aj tak sme stretli viacero známych tvári, nie len zo snb/freeski scény.

Tešíme sa na ďalšie premietanie videa. To prebehne už 14. decembra v Žiline na akcii Big Air Exhibition 2012. Najprv exhibícia a ajazdenie snb/freeski a následný presun do klubu a videopremiéra videí Snowgirls The Movie a Back To The Streets. Vidíme sa!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!