Štvrtok 14. Júla 2011
Autor: Boardlife/Murgi

0 komentárov

Progress Zone - progres pre teba!

Boardlife.sk ako partner Progress Zone vám prináša základné info o tomto jedinečnom projekte. Viac svetla do projektu vnesie jeden z jeho autorov a to Tomáš “Murgi” Murgáč.

Myšlienka Progress Zone vznikla ako prirodzený vývin pri našich spoločných rozhovoroch, kde sme vychádzali z viacročných skúseností s organizovaním campov pre freeski alebo snowboardovú komunitu.

Mohli ste si vždy vybrať z rôznych druhov campov, ale nikdy tu nebol ucelený systém, kde by si našiel všetky potrebné informácie pekne v kope a na jednom mieste. A to je náš cieľ. Preto sme vytvorili tím profesionálnych a skúsených ľudí, ktorých cieľom je tento systém vytvoriť a za pomoci aj vašej interakcie vylepšovať a odovzdať ho všetkým tým, ktorý o neho prejavia záujem. Na úplnom začiatku boli Pome (ako produkčná spoločnosť) a ja ( teda Tomáš “Murgi” Murgáč - slovenský reprezentačný tréner freeski-slopestyle) s myšlienkou dať priestor tým najlepším, aby odovzdali skúsenosti a vedomosti mladšej generácii, a tá teda nemusela pracovať na svojom progresse systémom “pokus-omyl”. Oslovili sme ľudí, ktorí majú vo svojom obore čo povedať, a hlavne vám vedieť podať konkrétne informácie či už z vlastnej skúsenosti, alebo na základe odbornej vedomosti.

Kto všetko patrí do nášho tímu? Teraz sa podržte! Je to: Lukin Mikula ako odborník na vodu, Martin Horák je náš boss na sneh pre freeski, Braňo Zboja vám ukáže ako sa to robí na trampolíne, Viliam Tomo ako drtič železa na jibbing, a Martin Jankovič sa postará o vašu kondíciu, silu a koordináciu. A ako snowboardový špecialista vás čaká nekompromisný Janko Tatarka.

Čo vám Progress Zone teda ponúkame? Ponúkame vám naše poznania, skúsenosti a vedomosti v jednom komplexnom celku. Naučíš sa ako sa postarať o svoje telo tak, aby si sa cítil silný, zdravý a sebavedomý. A to všetko môžeš robiť v spoločnosti kamarátov a známych, ktorý majú rovnaký cieľ ako ty.

Nechceme sa deliť na freeskierov, snowboarďákov, bikerov či skaterov, náš program je vytvorený tak, že si tam každý nájde presne to, čo potrebuje. Perspektívne sa chceme rozširovať aj o ďalších skúsených ľudí zo všetkých  kategórií individuálnych športov a tak vám ponúknuť komplexný záber vedomostí z celej tejto oblasti.

Preto sme do našej partie pribrali aj známe meno zo SR snowboardingu a tým je Janko Tatarka, ktorý ako prvý prišiel do Progress zone, aby sa špeciálne venoval snowboardistom..

Máme pre vás pripravený Summer Progress Pack - sériu 6 stretnutí, kde sa budeme venovať všetkým zložkám tréningu (koordinácia, sila, voda, trampolína, suchý jibb a regenerácia a životospráva). Na každej session sa dozviete, čo by ste mali robiť, aké cviky a koľko ich vykonávať a hlavne prečo je to dobré a ako vám to pomôže v ďalšom progresse. Taktiež sa dozviete aké zákonitosti platia pri tvorbe tréningového plánu, ale aj ako si takýto plán sám vytvorť a mať tak cestu ako na sebe pracovať.

Všetky naše sessions budu natáčané. Účastníci sessions získajú špeciálny prístup na www.progresszone.sk kde budú videa uverejnené a tak získavaš možnosť sa ku každej sessions vrátiť doma a pozrieť si jednotlivé cviky ešte raz a trebárs porovnať sa, či to robíš  správne. Máte možnosť s nami komunikovať online, ale podstatou celého progressu je stretávať sa spoločne a posúvať sa dopredu. Taktiež sumárne videá z Progress Zone budú uverejnené na www.boardlife.sk

No a na konci leta máme pripravený výlet na Dachstein, kde pod drobnohľadom a večerným coachingom “Murgiho” a “Horáca” môžete predviesť čo všetko ste sa cez leto naučili, ako ste na sebe makali a aký progres ste dosiahli.

Spočítané podtrhnuté dostaneš:

  • športový a osobnostný rast
  • komplexný tréningový program
  • 6 stretnutí s prednáškami, cvikmi, hosťom a konzultáciami 
  • zoznam cvikov
  • individuálny tréningový plán, aj s vedomosťami ako si ho zostaviť sám
  • online prístup k záznamu zo sessions, online treningový kalendár, zoznam cvikov
  • online konzultácie (videocoaching)

ŠPECIÁLNA AKCIA:

Teraz máš jedinečnú šancu zúčastniť sa projektu Progress zone za výhodnú cenu, ktorú ti ponúka www.boardlife.sk Ak máš záujem o jednotlivé časti Progress zone a to: Koordináciu, vodu, trampolíny, suchý jib, alebo regeneráciu a životosprávu – ponúkame ti ich za zvýhodnenú cenu 22,50€ (normálna cena 25,00 €). Pokiaľ máš záujem o všetky, akciová cena prostredníctvom Boardlife.sk je 112,50€ (normálna cena 125,00 €). Ak máš záujem, alebo akékoľvek otázky, píš na boardlife@boardlife.sk

Termíny:

  • 19.7. Voda – skákanie do vody z kickrov v Novom Hrozenkove
  • 2.8. Trampolíny – skákanie na trampolínach v Bratislave
  • 9.8. Suchý jib – jibovanie na prekážkach pred hotelom Liptov
  • 16.8. Regenerácia a životospráva – Pome centrála v Bratislave

Viac o tom, čo sa deje na jednotlivých lekciách sa dozvieš na www.progresszone.sk

PS: Určite ste si všimli, že máme za sebou už druhú Progress session. Ak si ich zmeškal - nevadí. 23. júla sme pre teba pripravili Progress weekend session - koordinácia. Táto session je určená tým, ktorý nemohli prísť na session cez týždeň a majú záujem pracovať na svojom progresse. Taktiež sessions budú pribúdať, takže sleduj weby: www.progresszone.sk a www.boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!