Štvrtok 13. Septembra 2012
Autor: Tomáš Murgi

0 komentárov

Progress Zone Summer Camp 2012 aj s Maťom Matysom

Progress Zone Summer Camp 2012 no. 2 prebehol od 12. – 17. 8. 2012 v areáli BigAir.cz v Novom Hrozenkove čo je určite najbližšie a najlepšie miesto pre tréning freeskiingu a snowboardingu v našom okolí. Čo potvrdil aj počet camperov, ktorý sa zastavil na čísle 15. Áno ešte o dvoch viac ako na prvom tohtoročnom Progress Zone Summer Camp 2012. Ostal som milo prekvapený a za to Vám dávam RESPECT :)

Z 15 camperov  na campe bolo 14 freeskierov a jeden snowboardista Rasťo Kica, o ktorého progress sa tento krát staral náš „majstro“ Maťo Matys. Z freeskierov prišli s časti, už skúsení camperi, ale aj menej skúsení . Začnem babami Katkou Masarovičovou (najlepšia riderka minulého campu) a českými babami Johankou Špačkovou a Eliškou Janďourkovou. Ostatok tvorilo mužské osadenstvo Palo a Peter Praženica, Matej Slaničan, Lukáš Šomodi, Marián Strmeň, Martin Stuchlík, Martin Zigo, Andrej Dobrík, Lukas Datko, Julius Zanovit  a Martin Kolek, ktorý hájil farby CZ bro´s.

Počasie nám neprialo tak ako na prvom campe a tak pondelok a utorok sa niesol v znamení studenej vody a na to, že sa camp konal v polovici augusta aj poriadnej zimy.  No ani to neodradilo camperov ku skákaniu a pracovaniu na svojom progresse. Od stredy sa však počasie umúdrilo a skákanie do vody bolo oveľa príjemnejšie aj keď voda ostala poriadne studená :)

Večerný videocoaching ako aj skákanie na trampolíne a rady od trénerov sa na konci campu prejavili a na každom z camperov bol vidieť pokrok, ktorý urobil. Preto bolo aj veľmi ťažké vybrať najlepších camperov, ktorý dostali na konci campu ceny od našich partnerov. Za čo im chcem touto cesto veľmi pekne poďakovať za spoluprácu. Ako prvé sa odovzdávala šatka, ktorú si za svoju statočnosť vybojoval Martin Kolek, ktorý sa presvedčil, že začiatky sú ťažké, ale o to viac bojoval. Nasledovali čapice, ktoré si vyjazdil Julo Zanovit a za odídeného backflipa aj Johanka Špačková.

Medzi poslednými dvoma hlavnými cenami bolo veľmi ťažké rozhodnúť, ale nakoniec sme sa s Martinom „Horác“ Horákom  zhodli na tom, že za najlepší štýl, ale aj super progress získal štýlové okuliare práve Marián Strmeň. A hlavnú cenu, lyže podľa vlastného výberu si za svoj progress odniesol Andrej Dobrík. Počas celého campu Andrej ukázal potenciál a už teraz sa teším kedy sa stretneme v zime na snehu a on ukáže svoje skills aj na snehu.

Všetkým výhercom ako aj camperov, chcem dať rešpekt za ich snahu, ešte raz poďakovať za parádny camp a super účasť. A nezabudnite, že Progress Zone je tu pre Vás aj naďalej a najbližšie sa môžeme stretnuť  už 22. 09. 2012 na Progress Zone – One Day Session – Trampoliny VII.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!