Utorok 09. Augusta 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Prvá sumárna várka snowboardových teaserov v roku 2011 – veľké produkcie

Dnes vám prinášame prvý sumárny článok o snowboardových teaseroch, ktoré ste mohli vidieť v správach na www.boardlife.sk. je ich veľké množstvo, tak chceme, aby ste si každé užili a zobrali inšpiráciu na zimu. Dnes začíname so snowboardovými videami veľkých produkcií.

Začíname asi najočakávanejšou peckou vo videobrandži medzi snowboarovými videami je THE ART OF FLIGHT. Predstavovať vám ho určite netreba. Za všetko hovoria jazdci, produkcia a teasre. Toto video, povedzme pravdu, nemá konkurenciu. Travis Rice a jeho partia to proste vedia.


Ďalšia veľká videoprodukcia SANDBOX prináša svoj filmársky počin s názvom DAY AND AGE. Vychutnať si môžete hneď dva teasre. Určite to bude taktiež veľká vec. Určite vám prinesieme recenziu aj tejto lahôdky. 


ISENSEVEN
 je produkciou z Nemecka, ktorá sa nezameriava len na snowboardovú časť videí, ale pracuje s efektmi a spracovaním videa. Každé ich video je luxusná práca. Teraz prinášajú dva teasre k videám, na ktorých sa podpísali. Welcome a Kaleidoscope.


Veľkou firmou
, ktorá taktiež produkuje svoje teamové videá je BURTON. Všetci očakávame, do akých šialeností sa tento rok pustí. Teaser Standing Sideways s jazcami ako: Terje Haakonsen, Nicolas Müller, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Danny Davis, Mikey Rencz, Frederik Kalbermatten, Keegan Valaika, Mikkel Bang, Kazu Kokubo, Mark Sollors, Zak Hale, Mark McMorris, Ethan Deiss, Alex Andrews a Stephan Maurer asi nič zlého nevýde.


Taktiež ďalšia firma prináša svoje teamové video. Tentoraz sa RIP CURL prezentuje videom GUM. A jazdci? Victor Delerue, Nils Arvidsson, JF Fortin, Janne Lipsanen, Elias Elhardt, Nate Johnstone, Victor Daviet, Mati Radaelli, Dani Sastre, Nico Fuentes, Wiley Tesseo, Martin Seiler, Urska Pribosic.

 


Veľká a známa snowboardová video produkcia PROCESS FILMS prináša svoje nové video s názvom -  A Shot in the Dark. K videu dala zatiaľ k dispozícii tri teasre. Taktiež kvalitný snowboarding a kvalitné filmárske spracovanie.


A máme tu ďalšiu veľkú snowboardovú firmu. Je to FORUM, ktorý prináša nové teamové video s názvom VACATION. Určite taktiež veľmi očakávané video. Od Forumu sme zvyknutí len na tú najvyššiu kvalitu. Nechajme sa prekvapiť.


Známa to snowboardová firma YES. (pre ktorú pracoval aj Slovák Mišo Sukup) prináša svoje teamové video pod názvom - It's a Movie. Dominantou budú určité pow pow a backcountry party jazdcov ako DCP, Romain, JP a Tadashi.


NITRO ROADWARIORS je názov ďalšieho snowboardového videa. Ako názov už napovedá, bude od firmy Nitro. Jazdci Basti Rittig, Benni Urban, Dominik Wagner, Nils Arvidsson, Anton Bilare, Sven Thorgren, Emil Ulsletten, Enrico Cavada, Aluan Riccardi a ďalší vás presvedčia, že patria do elitnej skupiny, nie len teaserov. Taktiež si vychutnajte dva teasre.


Veľmi kvalitne spracovaný teaser prináša aj STANDARD FILMS. Jeho názov je TB20 a sme plný očakávania, aké bude full video. Určite nesklame. Jazdci? Halldor Helgason, Sammy Luebke, Blair Habenicht, Mark Carter, Xavier De Le Rue, Kimmy Fasani, Ryan Tiene, Torstein Horgmo, Lonnie Kauk, Raewyn Reid, Gulli Gudmundsson, Gjermund Braaten, Mathieu Crepel, Leanne Pelosi, Kevin Jones, Eiki Helgason, Mads Jonsson, Aaron Biittner.


A na záver, nie však naposledy prinášame teaser od veľkej produkcie s názvom ABSINTHE FILMS. Ich najnovší počin sa volá Twel2ve a už teraz, môžeme očakávať nabité video. Ich Eu video tour prebehne spolu s filmom Yes.

Ak sme na nejaké veľké zabudli, doplníme. Ak počas nasledujúcich dní nejaké nové video od veľkej produkcie pribudne, tak samozrejme doplníme. Tešiť sa môžete aj na vyše 45 teaserov od menších produkcií + 3 slovenské. Stay tuned na Boardlife.sk

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!