Sobota 07. Apríla 2012
Autor: Nana Šlepecká

0 komentárov

Riders Park Kemp 2012

V čase jarných prázdnin sa v Riders parku v stredisku Park Snow Donovaly uskutočnil prvý ročník miešaného 5 - dňového freeski a snb kempu. Freeski osádku mali na starosti overení kouči Tomáš Murgi Murgáč a Vilo Tomo, o snowboardistov sa staral jeden z najskúsenejších snb koučov Janko Tatarka.

Osadenstvo bolo pestré, medzi snowboardistami boli aj 3 baby, čo dúfame obohatí čoskoro aj slovenskú súťažnú snb scénu. O kameru a tým aj materiál na videokoučing sa staral Juraj Lovás, ktorý na požiadanie ojiboval hocijakú prekážku na lyžiach, alebo snowboarde.

Kemperi mali každé ráno nachystané švédske raňajky, neskôr ich čakala ľahká desiata alebo grilovačka na chill terase a večer zas večera v bistre Donly, kde si mohli vybrať z množstva jedál. Napriek tomu, že počasie nebolo ideálne, kemperi mali vždy čo robiť. Pracovalo sa na technike jazdenia, jibovania a skákania. A pokroky boli obrovské. Najlepším snb kemperom sa stal Majo Bielik, ktorý sa pod Jankovým vedením naučil za niekoľko dní jazdiť temer všetky prekážky v snowparku, za čo mu patrí náš rešpekt. Aj ostatní sa snažili a nevadilo im pár modrín na ceste za ich novými trikmi. Veľký rešpekt patrí aj Lucke, ktorá napriek zranenej ruke snowboard neodložila a podporovala ostatných.

Všetci to brali zodpovedne a kto nedoletel skok do dopadu si hneď dal dobrovolne 10 klikov, na konci kempu tak už boli viacerí pekne nabúchaní :) V prípade, že aj ty sa chceš zlepšiť a popracovať na svojej technike jazdenia v parku, Riderspark kemp sa bude konať aj budúcu zimu. Checkuj zatiaľ fotky!!

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!