Rišo Tury si užil babie leto s Mizu
Štvrtok 07. Novembra 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Rišo Tury si užil babie leto s Mizu

Na Slovensko dorazila nová značka športových nerezových fliaš spojená so skateboardingom, snowboardingom, surfingom a rôznym iným ingom. Nesie názov MIZU, čo v japončine znamená voda. Tá, ktorá ti tečie z kohútika je takmer zadarmo a je výborná pre tvoje telo, lepšia než sladené vody, čo ti lepia zuby.

 

Má to hlavu a pätu

Myšlienka okolo značky, ktorú založil pro snowboarder Jussi Oksanen, je chrániť si prostredie, v ktorom sa zabávame. Jednoducho povedané, dbajme na životné prostredie, aby nám lesy, hory,  parky, moria a oceány ostali v takom stave ako sú teraz ešte desiatky či stovky rokov. To dáva zmysel, čo povieš?

 

 

Ako sa to dá dosiahnuť Mizu fľašou?

Jednoducho tak, že si budeš čo najmenej kupovať nápoje v jednorázových plastových fľašiach, ktoré obsahujú jedovatú látku BPA (Bisfenol A). Radšej si doma sprav limonádu alebo načapuj z kohútika čistú vodu do fľaše z nerezovej ocele a ak sa ti minie, doplníš znova a znova. Nevznikne z toho plastový odpad, ktorého sú plné oceány a skládky.

 

 

Pre každého má Mizu niečo

Mizu Vám prináša 3 objemy fliaš a to 600ml, 800ml a 1200ml. Všetky prichádzajú v rôznych farbách, pro prevedeniach a kolaboráciach so značkami ako Nixon, Electric či Volcom. Taktiež si môžete pre pohodovejší život zadovážiť nerezové poháre či skladací poldecák.

Sleduj Mizu aj na Facebooku a Instagrame a dozvieš sa o novinkách a akciách priamo zo zákulisia značky.

 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!