Sme v online finále Red Bull Skate Arcade 2016 – kto pocestuje do Brazílie?
Utorok 23. Augusta 2016
Autor: Boardlife

0 komentárov

Sme v online finále Red Bull Skate Arcade 2016 – kto pocestuje do Brazílie?

Online skate súťaž Red Bull Skate Arcade sa dostáva do svojej ďalšej fázy. V tej prvej, ste sa mali možnosť registrovať, zajazdiť osem zadaných trikov a ukázať svoje skate zručnosti v minútovom freestyle videu. Bolo to zadarmo a pomerne jednoduché.

Level 1 - Frontside Ollie 180.

Level 2 - Kickflip.

Level 3 - Frontside Boardslide.

Stačilo sa registrovať, zajazdiť čo v najlepšom štýle a na čo najťažších spotoch osem trikov ako: Frontside ollie 180, kickflip, frontside boardslide, halfcab noseslide, frontside nosebluntslide, 360 flip, frontside flip switch backside cooked a nollie flip noseslide. Následne videá trikov uploadnúť k jednotlivým levelom no a ste v hre o 23 miest na celosvetové finále Red Bull Skate Arcade, ktoré sa odjazdí 3. – 7. novembra 2016 v Brazílii. Je tu však ešte jedna možnosť. Natočiť minútové video s vašimi najlepšími trikmi a pobiť sa o jednu „divokú kartu“.

Level 4 - Halfcab noseslide.

Level 5 - Frontside nosebluntslide.

Level 6 - 360 flip.

Momentálne online časť súťaže ovládajú jazdci z Južnej Ameriky ako Chile, Brazília, Mexiko, Venezuela, Argentína, Kolumbia, ale aj USA. V prvej 25ke je však aj súťažiaci z Nemecka, Španielska a Rakúska. Najlepším Slovákom (momentálne triky zajazdilo len šesť riderov) je zatiaľ jazdec s nickom KSCDavid (Dávid Szakalos), ktorý figuruje na 94 mieste (no nemá zajazdené dva triky). Naši susedia z Čiech sa taktiež účastina súťaže. Je ich zatiaľ 11. a najlepší z nich Willy figuruje na slušnom 50. mieste. Poliaci sa taktiež zúčastňujú súťaže. Zatiaľ ich je 15 a najlepšie sa zatiaľ darí Domelovi celkovo na 31 mieste. Keďže sa však do finále berie len jeden účastník z každej krajiny, tak je vysoká šanca ísť na finále aj z horšej pozície v rebríčku.

Level 7 - Frontside flip switch backside cooked.

Level 8 - Nollie flip noseslide.

Uploadovať videá by ste mali do konca augusta. Potom sa možnosť uploadu zastavuje a vyberá sa 24 najlepších jazdcov (23 z trikov a jeden z freestyle). Prajeme veľa šťastia pri jazdení trikov a v súťaži a dúfame, že sa finále v Brazílii zúčastní niekto zo Slovenska, tak ako to bolo v roku 2014 na Red Bull Skate Arcade finále, ktoré sa konalo v Barcelone. Slovenským zástupcom bol Braňo Mrváň a českým Karel Raichl.

Freestyle level.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: red bull skate arcade skatearcade mrvan raichl brazilia

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!