Pondelok 04. Februára 2013
Autor: lentila

0 komentárov

Spoznaj, vyskúšaj a kúp si svoju Rossignol dosku

Rossignol snowboardy sa novou kolekciou posunuli zase o krok dopredu nielen vymakaným dizajnom, ale hlavne technológiami, ktoré použili na celú tohtoročnú kolekciu. Prečítajte si, ktoré technológie táto značka používa aby ste si mohli vybrať správnu dosku na jazdenie.

Snowboardové modely 2012/2013 ťa potešia technológiami AMPTEK, Magne-traction a ich kombináciou  MAGTEK ! A keď chceš babke vysvetliť na čom to vlastne jazdíš a čo je to ten magnejtrišon :D čítaj ďalej.

AMPTEK

Spojenie rocker priehybu s camber priehybom medzi chodidlami poskytuje ohromnú pohyblivosť a hravosť spolu so stabilitou. Amptek je patentovaná technológia v 3 verziách, ktoré sa líšia od seba výškou a dĺžkou rockeru alebo camberu tak, aby vyhovovali všetkým štýlom jazdenia. Všetky 3 verzie sú navrhnuté tak, aby vyhovovali každému terénu a všetkým podmienkami - Všetky 3 verzie boli kritikou vychválené a ocenené rôznymi cenami.

  • Freestyle - 40% rocker

Výberom výbušnosti s AmpTek Freestyle získaš okamžitú zábavu, 40% Rocker a 60% Camber: - Super výbušný - Super stabilný - Tvrdé konce / Mäkký stred

  • All mountain  - 60% rocker

Výberom nervóznejšej dosky s AmpTek Allmountain si okamžite užiješ zábavu, 60% Rocker a 40% Camber: - Viac kontroly - Viac stability - Účinejší tlak na hranu - Plynulé doskoky - Svižný v prašane - Mäkkšie konce / Tvrdší stred.

  • Autoturn  - 80% rocker

AmpTek Auto Turn poskytuje neuveriteľne ľahkú mobilitu, 80% Rocker a 20% Camber: - Použiteľný vo všetkých oblastiach, Extrémne ľahko ovládateľný - Rýchle prehraňovanie - Extrémne svižný v prašane - Mäkké konce / Mäkký stred, a nie je to úplný banán.  S camberom , aj keď malým je doska aktívnejšie a pružnejšia.


Magne-traction

Technológia zvlnenej hrany pre lepší kontakt s podložkou pri tlaku na board medzi viazaniami. Predstav si ten hrboľatý nôž na chleba, ako sa s ním ľahko krája - tak  magne-traction funguje  podobne. Veľmi dobre sa prispôsobí aj zľadovatelému povrchu a hlavne  podrží keď potrebuješ.

  • Magne-traction 7M je počiatočná verzia Magne-Traction technológie a je vybavená siedmimi hlbokými vlnami pozdĺž hrán. Magne-Traction maximalizuje tlak na hrany medzi viazaním, a prináša tejto "mŕtvej zóne" živosť, čo zlepšuje ovládanie a stabilitu aj v tých najnáročnejších podmienkach.
  • Magne – traction 7S verzia má o 50% menšie vlny ako počiatočná verzia, ponúka hladšiu jazdu s pokračujúcou kontrolou hrany.
  • Magne – traction 5S najnovšia verzia Magne-Traction. 5S je prerobená 7S, z ktorej odstránili 2 vlny umiestnené na vonkajšej strane nôh a zachovali sa 3 stredné vlny. To poskytuje doske veľmi tolerantný hladký sklz, perfektné držanie na hranách, keď je to najviac potrebné. S ľahkosťou kopíruje ľadový aj rozbitý terén.

MAGTEK

Spojenie AMPTEK a Magne - traction. Jedinečný tvar hrany sa stretol s jedinečným priehybom,. Rossignol vám ponúka to najlepšie z obidvoch oblastí: cenami ocenený Magne-Traction s cenami oceneným AmpTek priehybom. Čítaj ešte raz a nahlas ! rozpleť jazyk,  už pomaly končíme. 

A čo je na tom najlepšie ? perfektné držanie na hrane,  ovládanie a väčší výkon  pre kohokoľvek, kdekoľvek a  kedykoľvek.

Jednoducho MAGTEK...

 

Všetky info o snowboardoch Rossignol a technológiách na: http://shop.rossignol.sk/sn/rossnowb.html

Všetky snowboardy môžeš vyskúšať priamo na svahu: http://shop.rossignol.sk/rs/rosstest.jsf

Dosky Rossignol kupuj na e-shope: http://shop.rossignol.sk/rs/start.jsf

Ak by si predsa len chcel niečo staré, štýlové a s klasickým babkiným camberom, čo to nájdeš ešte vo výpredaji na: http://shop.rossignol.sk

Spoznaj jazdcov Rossignol:

Experience magtek, Krypto magtek – Xavier De Le Rue 

DIVA magtek, Justice – Marion Haerty

JIBSAW magtek,  RETOX, TrickStick – Micael Lundmark, Michal Ligocki, Hans Kestilä, Enzo Nilo 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!