Sobota 14. Novembra 2009
Autor: Momo

0 komentárov

Stoka video

Písal sa v kalendári september, bol to obyčajný pekný deň na stokárskom Istropolise, keď sme sa vydali na našu prvú session spolu s Lupim a Stewem z východu. Pamätám sa, že prvý trik, čo sme mali natočený, bol vlastne aj zároveň Lupov last trik no heel fron nosl. Vtedy nás prvýkrát napadla myšlienka natočiť dáke to fajnové stokárske video.

Začali sme behať po spotoch spolu s Lupim, Stewem, Chorchem a Dedinkom. Bol to zase dobre strávený čas s kamošmi na výletoch plných skateboardingu. Veľakrát sme sa zastavali v Pezinku v ich novopostavenom parčíku, ale nechýbalo ani behanie po našej bratislavskej ulici.

Potom už len bolo treba zrobiť dáku tu atmosféru a dej videjka. To sa nám podarilo natočiť s Lupom a Stewem spoločne na downhille pri hrade a ešte dole v centre, hehe pri točení bola dosť sranda. Celé to prebiehalo s najväčšími újebmi. Pri jednom točení prestrihu na downhille ma skoro zobralo auto so sebou, ale ináč chill. Dole na Kapucínskej sa natočil ešte dáky felling a stokárske videjko bolo na svete. Už si len pozrieť to video a hlavne brať to chillovo a ne hejtovať

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!