Streda 21. Septembra 2011
Autor: Boardlife

0 komentárov

Sumárna várka full snowboardových videí - vyše 180 minút jazdenia

Po štyroch sumárnych článkoch, kde ste mohli sledovať vyše 70 teaserov prinášame dnes ďalší sumárny článok. Venovať sa však nebudeme teaserom, ale full videám, ktoré sú k dispozícii na webe a ich kvalita stojí za pozretie. A samozrejme, čoskoro vás čaká aj piaty sumárny článok o teaseroch. Však už sme len kúsok od stovky.

Takže sa vrhnime na filmy. Mistaken Productions prinášajú svoje video Sup Bro? v plnej dĺžke a zadarmo. 50 minút snowboardingu. Vo videu jazdia menej znými jazdci ako: Chris Willett, Eric Willett, Braden Wahr, Landen Wahr, Marc Moline, Taylor Brant, Jerome Kuntz , Jake Black, Zack Black, Brent Meyer, Wes Williams, Seb Kern, Nate Kern, Andrew Yoder, Nate Cordero, Bryan Cordero, Ian Smith, Mark Hoyt, Colin Spencer, Alex Cutler, Brady Farr, Austin Gibney, Andrew Buergin, Josh Revstock, Zak Shelhamer, Pat Milbery a ich kamaráti.

TIP: 50 minút na video je dosť veľa, občas sa mihnú zábery, ktoré vo vidu byť nemuseli. Ale aj tak je to pekná prehliadka jib, freeride, ale aj snowparkového jazdenia. Jazdenie vo videu nie je až také mega vzdialené od možností na Slovensku. Aj keď...

Ďalším full videom je počin od Petter Foshaug s názvom Iceland. Jedná sa o min video s dĺžkou málo cez 7 minút. Jazdia v ňom Halldor a Eiki Helgasonovci.

TIP: Kvalita spracovania, kvalita jazdenia, skateboarding, staršie zábery a všetko ostatné dotvára skvelú atmosféru, ktorá plynie z videa. Určite si ho pozrite celé.

Produkčná spoločnosť Comune prináša svoj najnovší počin s názvom "Psychic Secrets of the Russians and the Shape of Content 1983". V skratke Psotratsoc1983. Jazdia v ňom: Eric Messier, Curtis Woodman, Dylan Thompson, Colton Morgan, Ben Rice, Ty Walker, Cameron Strand, Billy Mackey, Maxwell Carl Scott a Jordan Michilot. Brendan Gerard.

TIP: 20 a pol minútové video je zaujímavo spracované hlavne po grafickej stránke. Možná grafika s titulkami trocha prekáža pri záberoch, ale aj tak je to v celku podarené video. Taktiež si užijete brúsenie železa a skoky, väčšinou z BC.

Bear Cubs produkcia prináša full snowboardové video This Is A Sinking Ship. Produkovali ho Mike Morgan & Brendon Hupp. Street, jib, park a dokonca aj skateboarding si môžete vychutnať v tomto počine. Ale hlavne jibing.

TIP: 16 minút snowboardingu v kvalitných záberoch. Treba povedať, že v celom videu dominuje street jibing. Zozačiatku temnejšia hudba, neskôr aj nejaký ten hip hopík. Fajn.

Ďalšie zábavné video, tentoraz pod názvom Time Travel a ešte k tomu v plnej dĺžke k zahliadnutiu. Okrem snowboardingu sa v ňom objaví aj skateboarding. Videu dominuje zase street jibing a dá sa povedať, že je v 50% videa. Okrem neho je aj pár záberov z jazdenia v prašane. Ale len málo.

TIP: Skorej zábavné, ako vážne full snowboardové video. Ak chcete mať prehľad, určite si pozrite produkt partie kamarátov.

Produkcia s veľmi príjemným názvom IceCoast KillsShit prináša svoj najnovší videopočin – Dingbat. Ako naznačoval teaser, to sa aj potvrdilo. Ide o prudko zábavný kúsok s hustými jib trikmi. Vo videu sa vystrieda viacero jazdcov a každý z nich má niekoľko skvelých trikov. Nech sa páči 20 minút zábavy a snowboardingu.

TIP: Veľmi dobré a zábavné video. Chalani sa trocha hrajú na Think Thank, ale aj tak je to super. Dominuje streetjib, dobrá hudba a zaujímavé spoty. Všimli ste si ich úzky stance?

Len pred pár dňami vyšlo ďalšie full video. Jeho názov je Working For The City. Taktiež jibing na vysokej úrovni. Príjemná hudba rôznych žánrov, tak ako to vo videu má byť. A aj veľké množstvo jazdcov: Justin Fronius, Blake Rhodes-Reid, Tristan Sadler, Jordan Daniels, Kyle Fischer, Colby Richards, Colin O'Fag, Connor Southard, Kent Leng, Ian Dodds, Richie Conklin, Pat Garvin, Colton Morgan, Justin Keniston, Desiree Melancon, Matty Mo, Durell Williams, Josh Bishop, Maxwell Carl Scott, Austin Leonard, Headwrap, Torrey Lyons, Jordan Emerson, Jordan Michilot, Aidan Flanagan, Billy Mackey, Luke Hepler, Cody B, Brandon Larson, Jonas a Danimals.

TIP: Skvelá hudba, množstvo jazdcov, zaujímavé triky na rôznych hlavne street spotoch. Skoro 27 minút snowboardingu.

Záverečným videom je Feels Like Home od firmy Nitro. Už klasicky sme zvyknutí na výbornú kvalitu spracovania a jazdenia. Však za team jazdia poprední top jazdci. Videom od Nitra sa dnes lúčime a vidíme sa na svahu!

TIP: Choďte jazdiť a nečumte na monitor stále.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!