Utorok 21. Augusta 2012
Autor: Zolo Strcuľa

1 komentár

Summer Jib na Liptove

Zima v lete na Slovensku nie je. To je samozrejmé. Žiadna snowboardová hala, žiadny ľadovec, kde by sa dalo jazdiť počas prázdnin, žiadne skoky do vody, žiadny umelý snowpark. Zdalo by sa, že v lete si na Slovensku snowboard neobujete. Ale nie je všetko také čierne ako vyzerá. Je tu jedna malá možnosť. Porozpráva a zukáže vám ju Zolo Strcuľa, ktorý sa začal okrem snowboardingu venovať aj písaniu a strihaniu.

Hľadáte inšpiráciu na spestrenie voľného času, oddych v prírode či zábavu s kamošmi ? Poznám miesto kde sa dajú tieto veci spojiť aj so športovaním. Reč je o zabudnutej záhrade hotela Liptov, na ktorý nikto len tak nezabudne. Miesto, kde sa dá aj v lete zapnúť do viazania s účelom naučiť sa nové triky a cibriť techniku. Jar, voda, či vedro „kto nemaže, nejede“. S tým pomôže usmievavá barmanka hneď po opýtaní. Umelá tráva po namočení jarovou vodou hneď naberá na sklze a tak sa zábava môže začať. K dispozícii je šikmá bedňa, lomená bedňa a dokonca aj rail. Malý problém bol s hadicou kde chýba spojka na predĺženie a koncový uzáver (pištol), ale to je len drobnosť, kto chce, sa vynájde. Prinášam malú ukážku ako sme sa tam zabávali my. Prajem pekný zvyšok prázdnin, do skorého sneženia. Zajazdili si Lukáš Droppa, Zolo Strcuľa a Matej Kormanik.

PS: Nezlaknite sa hudby... naozaj je Zolo v poriadku :D 

Hodnotenie:

Komentáre

1 komentár
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!

Onomatozedols
Onomatozedols tie prve dve vety v uvode clanku mi pridu na zaplakanie ...
Pridané: 13:56 27.08.2012