Streda 08. Apríla 2009
Autor: Peťo Čaja

0 komentárov

Tatry Crew + Fellas

Peťo Čaja spískal toto video zo spotov vo Furkotskej doline vo Vysokých Tatrách, na street spote na Dlhých dieloch a pri Hoteli Bellevue v Smokovci. Zachytil ľudí z Tatry Crew a felákov z Bratislavy.

1. spot: Vysoké Tatry, Bc. Furkotská dolina

Krásny deň na backcountry a my v parku bavíme chuja. Ja „Pipo“ a Pinďo, známy tiež ako Tomáš Gríger. Dvaja hore niečo točiť nič moc, aj keď by sa dalo. No onedlho došiel Šušo a Pujo a myslím, že Dominika. Chystali sa hore do Furkotskej doliny, tak sme sa pridali.

Vedeli tam už o nejakom dobrom fleku na postavenie niečoho dobrého. Ja s Pinďom sme sa pustili do roboty a vznikla celkom fajn skočka. Padol šprot a hajde dačo lietať. Šušo ako prvý bs 180, dopad nebol naj, ale záber celkom fajn. Bs 360 na druhý pokus do perfektu. Pinďo hneď za nim po pár neustatých pokusoch zalovil fs 540 stalefish z lux rybkou na konci. Mne sa do toho oraniska, čo po nich ostalo už nechcelo, tak sme dali nejaké vlny a hybaj dom.

2. spot: Bratislava, Dlhé Diely

Sedel som doma a hútal, či beriem dosku do BA. Nezobral som, čo som potom ľutoval. Na stredu sme sa dohodli, že ideme niečo ŠMYKAŤ, Denis Nguyen, Martin Dedinský a ja ako kameraman. Zohnal som si profi techniku. Denis ma už čakal. Pozerám, že BMW X5. Uf! Rýchlo po Dedinu a hybaj na Dlhé Diely. Čo som nevedel, že nás tam bude čakať Mišo Csader, takže ďalší člen do partie. Ukázal nám jeden spot, či vlastne spoty. Našli sme dva a nakoniec ešte jeden. Bolo v pláne mini účko, street rail a ako posledný gap. Po chvíľke testovania účka sme sa na to vykládili. Rozbehnúť sa nedalo, takže hybaj na street rail. Padli tam celkom fajn veci, viď video. Šmýkačky nám narúšali deti, ktoré viedli guľovačku vo veľkom, takže celkom sranda. Pri odchode Denis z Dedinkom ešte oskúšali gap. Dedinka vrátil a hybaj spokojne domov. 

3. spot: Smokovec, Bellevue ****

Týpci Jakub Petra a Erik „Kire“ priviezli boxy Techramps pred Hotel Bellevue a tam spravili mini session. Večer sme chceli natočiť nejaké zábery a zrobiť si aj nočnú session, ale keďže generátor ešte nemám, museli sme zohnať elektriku. Po ťažkých jednaniach s vedúcou hotela nám dovolila napojiť sa na ich zástrčku. Hurá, hurá! Tak sme mohli natočiť nejaké pekné veci, no ale po celodennom jazdení sa nikomu veľmi nechcelo, takže padlo, čo padlo, úsmev na tvári a pivečko v miestnom bare pri disco treskách a následne go home.

Diky Čau. 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!